Fitclub

Sporten bij Fitclub Herentals

Gezellig sporten in groepsverband voor ELK niveau!

Onze werkwijzeBekijk ons Sportaanbod

Fitclub Herentals

In 2014 zijn wij gestart met onze Fitclub te Herentals, omdat wij naast het begeleiden van mensen met hun voeding, ook voor beweging wilden zorgen. Bewegen is gezond en moet voor iedereen kunnen in een leuke omgeving. Laagdrempelig in groepsverband kunnen sporten; dat was ons idee.

Wij hebben een rijke sportachtergrond en een echt sporthart. *** is bootcamptrainer en zorgt samen met een heel leuk team voor de sportlessen. ** begeleidt met veel passie mensen met hun voeding.

Een top combinatie dus!

Ons Fitclub aanbod

Fitclub

Fitfight

Fitrun

Fitclub

De Fitclub die we bij Fitclub Herentals geven zijn energieke groepslessen die veel bij dragen aan een goede gezondheid. Tijdens de workouts worden er veel verschillende spiergroepen getraind en verbeter je jouw conditie.

Fitfight

Fitrun

Joggen is ontzettend goed voor je gezondheid. Door regelmatig te lopen kun je een goede conditie opbouwen. Hierdoor zal je op den duur minder vermoeid raken tijdens het sporten of tijdens lichamelijke activiteiten. Een betere conditie is ook goed voor je geestelijke gezondheid.

Fitclub (Herentals)

Conditie en spieren opbouwen!

Wil jij een betere conditie en tegelijkertijd spieren opbouwen? Dan zit je goed bij Fitclub24 Capelle! Bij ons kun je iedere week terecht voor gezellige Fitcamp-lessen op maandag en donderdag, en speciaal voor de dames is er op woensdag een Ladies Fitcamp. Voor ieder wat wils dus!

Debje

Elke dinsdag om 19u30.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of een extra sportmoment doorheen de werkweek?

Dan ben je bij ons aan het goede adres:

Ons fitclub is voor zowel mannen als vrouwen , jong en oud, alsook voor beginners als gevorderden.

Kortom, sporten doe je bij ons op je eigen niveau.

Gedurende de winter sporten we binnen in onze ‘office’ (link), tijdens de zomermaanden gaan we heerlijk binnen trainen in de open lucht.

Dit is steeds in groepsverband, waar sporten een combinatie is van conditie en kracht.
Dit varieert we eens van je eigen lichaamskracht in het gebruik van gewichten.

Het sporten is zelfs gratis tijdens het sporten je krijgt een sportdrank tijdens je training en een hersteldrank na de training.

Wil je meer energie is jouw doek afslanken? Of vind je gezondheid en beweging belangrijk in je leven of sport je graag in groepsverband?

Kom gerust langs en klik op onderstaande link voor meer info

 

Waarom Fitcamp?
De Fitcamps die we bij Fitclub24 Capelle geven zijn energieke groepslessen die veel bij dragen aan een goede gezondheid. Tijdens de bootcamps worden er veel verschillende spiergroepen getraind en verbeter je jouw conditie. Een win-win situatie dus! Tijdens de Fitcamp-lessen staan plezier en gezelligheid centraal. Onder leiding van enthousiaste trainers en regelmatig opzwepende muziek zijn de lessen altijd een feestje om te volgen. Daarnaast vinden veel sporters het leuk om als groep naar een doel toe te werken. Ook worden de lachspieren tijdens de groepslessen genoeg getraind!

Elke dinsdag geven wij van 19.30 uur tot 20.30 uur reguliere Fitcamp-lessen. Bij deze bootcamp-lessen wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van de conditie en het trainen van de spieren.

fitcampweb - Fitcamp bij Fitclub24 Capelle

Elke dinsdag geven wij van 19.30 uur tot 20.30 uur reguliere Fitcamp-lessen. Bij deze bootcamp-lessen wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van de conditie en het trainen van de spieren.

Tarief

Bij Fitclub24 Capelle kun je de Fitcamp-lessen volgen voor €35,- met een strippenkaart voor 10 lessen (€3,50,- per les, inclusief herstelshake). De strippenkaart is 6 maanden geldig. Met de strippenkaart krijg je toegang tot alle Fitcamp-lessen. Een losse les kost €4,-. Met een Cashback World-kaart krijg je nog eens 2,5% korting op je aankoop. Daarnaast zit je niet vast aan een abonnement of andere verplichtingen. Jij bepaalt zelf wanneer je komt sporten!
fitclub_herentals_test

Fitclub @Fitclub Herentals

 • Conditie en spieren verbeteren
 • Gezellig in groepsverband sporten
 • Persoonlijke aandacht
 • Keuze uit Fitcamp, Fitcamp PLUS, en Ladies Fitcamp
 • Strippenkaart voor 10 lessen kost €35,-
 • Geen abonnement of verplichtingen!
Banner met foto’s

ONZE WERKWIJZE

 •  Strippenkaart of losse les!

 • Gezellige sfeer en persoonlijke aandacht!

 • Na elke training een gratis herstelshake

 • Een gratis FITCHECK zodra je je bij ons aanmeldt

 • Na het activeren van de GRATIS Fitclub24 Capelle Voordeelpas ontvang je korting op o.a. strippenkaarten, personal training en Herbalife voeding

 • Neem je in 1 maand 2 nieuwe sporters mee dan krijg je zelf 2 trainingen gratis

FITCHECK

Onze filosofie is dat als je jezelf fitter wilt voelen bewegen belangrijk is. Maar dat alleen is niet genoeg.

80% voeding en 20% sporten = 100 % FIT

Daarom geven wij onze sporters allemaal een gratis fitcheck. Door een meting met een Tanita weegschaal kunnen we o.a. de verhouding van spier- en vetmassa, visceraal vet en je “échte” leeftijd zien. Dit wordt allemaal uitgelegd.

Na de meting wordt jouw voedingspatroon bekeken en geven wij tips voor verbetering. Tevens heb je de mogelijkheid om ons 6-daagse ontbijtprogramma te ervaren.

Fitclub

Ben je op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging, wil je het sporten weer oppakken of gewoon op zoek naar een sportmoment erbij? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn uniek in wat we doen!Onze fitclub is voor jong en oud, voor beginners en gevorderden, voor mannen en vrouwen. Bij ons kom je sporten in de buitenlucht. Ook wel genoemd: BOOT-FIT en FUN CAMP TRAINING, waar (hard) lopen gecombineerd wordt met diverse kracht- en balansoefeningen. Zo train je je hele lichaam op een leuke en intensieve manier en verbetert je conditie. Als je met onze fitclub mee komt sporten Sport je een uur lang  in groepsverband en ondertussen leren wij je meer over een gezonde levensstijl en (sport)voeding.

Ons motto is: Gewoon fit worden op een leuke manier.

Omdat wij staan voor een gezonde levensstijl, willen wij uitdragen hoe belangrijk het is om naast het sporten, gezonde voeding binnen krijgen. Daarom bieden wij tijdens onze sportmomenten de mogelijkheid te ervaren hoe makkelijk je sport en voeding kunt combineren. Na elk sport moment kun je gebruik van een lekkere herstelshake! Tijdens onze fitclub word je gemotiveerd en inspireerd om je persoonlijke doelstellingen in gewicht en gezondheid te bereiken. Dus… wil je energieker worden, wil je afvallen en is individueel sporten niet jouw ding? Kom dan een keer mee doen! En leuk om te weten: Bij ons is sporten een extra service, daarom bieden wij het sporten GRATIS aan!

We hebben meerdere momenten in de week. Maandagavond is om een super start van de week te maken! En de woensdagochtend is extra bijzonder. Dit is namelijk ons ‘024FIT met je KID’ uur! Waar je, als je geen oppas kunt regelen, gewoon lekker kunt komen sporten. Dan neem je je kind(je) gewoon gezellig mee. Mail ons en je ontvangt de agenda met sport momenten en andere activiteiten. Kom gewoon een keer mee doen en ervaar of het iets voor jou is!

Debje:

Fitclub

 Elke dinsdag om 19u30.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of een extra sportmoment doorheen de werkweek?

Dan ben je bij ons aan het goede adres:

Ons fitclub is voor zowel mannen als vrouwen , jong en oud, alsook voor beginners als gevorderden.

Kortom, sporten doe je bij ons op je eigen niveau.

Gedurende de winter sporten we binnen in onze ‘office’ (link), tijdens de zomermaanden gaan we heerlijk binnen trainen in de open lucht.

 

Dit is steeds in groepsverband, waar sporten een combinatie is van conditie en  kracht.

Dit varieert we eens van je eigen  lichaamskracht in het gebruik van gewichten.

Het sporten is zelfs gratis tijdens het sporten  je krijgt een sportdrank tijdens je training en een hersteldrank na de training.

Wil je meer energie is jouw doek afslanken? Of vind je gezondheid en beweging belangrijk in je leven of sport je graag  in groepsverband?

Kom gerust langs en klik op onderstaande link voor meer info

Foto’s

Fitrun (Herentals)

Gezellig lopen in groepsverband!

Word actief en kom eens gezellig hardlopen in groepsverband! Bij de hardlooptrainingen van Fitclub24 Capelle kun je gezellig in groepsverband werken aan je conditie. De hardlooptrainingen worden iedere maandag van 19:30 uur tot 20:30 uur gegeven.

Debje: elke donderdag van 19u00 (april tem september)

Van april tot en met september trekken we ons loopschoenen aan om in de buitenlucht te gaan sporten. Gedurende een volledig uur lopen we in bossen, parken, lopen we door het centrum van Herentals en stoppen we regelmatig om oefeningen te doen.

Duo workouts of hangen we aan de bars in het park

Deze trainingen in groepsverband is volledig gratis. Er is een mogelijkheid om op het einde jouw spiertjes te laten herstellen door onze heerlijke hersteldrank.

Waarom hardlopen bij Fitclub24 Capelle?

Hardlopen is ontzettend goed voor je gezondheid. Door regelmatig hard te lopen kun je een goede conditie opbouwen. Hierdoor zal je op den duur minder vermoeid raken tijdens het sporten of tijdens lichamelijke activiteiten. Een betere conditie is ook goed voor je geestelijke gezondheid. Tijdens de hardlooptrainingen van Fitclub24 Capelle worden er verschillende loopoefeningen gedaan. Onze trainer kan je helpen met het toepassen van betere hardlooptechniek en het opbouwen van een conditie. Daarnaast is het ontzettend gezellig om in de groep van Fitclub24 Capelle mee te lopen.

exercise female fitness 601177 - Hardlopen bij Fitclub24 Capelle

Let op: Om mee te kunnen doen met de loopgroep van Fitclub24 Capelle moet je een basisconditie van 5 kilometer hebben!

Tarief (te herschrijven)

Hardlopen uitproberen

Benieuwd of de hardloopgroep van Fitrun Herentals wat voor jou is? Koop dan een strippenkaart door op de link hieronder te klikken. Heb je meer informatie nodig, dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@

Fitrun bij Fitclub Herentals

Iedere maandag van 19.30 uur tot 20.30 uur

Gezellige hardlooptrainingen in Capelle aan den IJssel!

Persoonlijke aandacht

Strippenkaart voor 10 lessen kost €35,-

Geen abonnement of verplichtingen

IMG-20190926-WA0030
Banner met foto’s

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR NIEUWE COACHES

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING OF WIL JE WAT EXTRA'S BIJVERDIENEN?
Sluit je aan bij ons team!
×

Waarmee kunnen we jou helpen?

Heb je een vraag?

Klik hieronder om een bericht te sturen via WhatsApp 👇

× Kunnen we jou helpen?