SUCCESVOL ONDERNEMEN

Ben jij echt succesvol? Onze Geheimen van Slim, Succesvol en Sportief Ondernemen.
Herbalife Member

“Zelf bepalen wanneer, met wie en waar je werkt”

Wat is financiële vrijheid?

Met jouw motivatie, jouw inzet en onze ondersteuning kunnen we samen zorgen voor jouw financiële vrijheid.

Ben jij het beu om de rest van jouw carrière te werken voor een baas? En de dromen van jouw baas  waar te maken in de plaats van de jouwe?

Wij laten je graag zien hoe het anders kan. Door met Mindset samen te werken is het perfect mogelijk om op korte termijn een extra bijverdienste (!) te behalen vanuit in jouw eigen vrije tijd en is het perfect mogelijk om van thuis uit te werken  …

Succesvol Ondernemen banner

Wat is succesvol ondernemen?
Eerlijk? Niet hard werken, maar slim werken!

Dit klinkt misschien een beetje hard, maar niets is minder waar.

Meld je hier aan voor vrijblijvende informatie over succesvol ondernemen.

Volg deze tips voor meer financiële vrijheid

Financiële vrijheid is iets dat iedereen wil bereiken. Want wat is er nu zaliger dan je geen zorgen te hoeven maken over geldzaken, over hoeveel er op jouw bankrekening staat, over die onverwachte kost die plots kan opduiken, … Financiële vrijheid geeft je een rust die veel waard is.

Wanneer ben je rijk? Daar gaat het niet om, financiële vrijheid is voor iedereen iets anders. Voor de ene betekent financiële vrijheid gewoon voldoende hebben en een beetje over. Voor iemand anders betekent financiële vrijheid ook een luxueus leven en een Porsche op de oprit. Wat ook het doel is: ook jij kan stappen zetten naar meer financiële vrijheid. Wij geven je graag enkele concrete tips om financiële vrijheid te bereiken.

Minder uitgeven dan je verdient is stap één naar meer financiële vrijheid

We horen je al zeggen: “Die tip had ik zelf wel kunnen verzinnen”. Terecht, maar toch is dit de basis om te komen tot meer financiële vrijheid. Het is belangrijk dat je stap voor stap meer kan uitgeven door meer te verdienen. Het is dus belangrijk om grote uitgaven even uit te stellen tot je er voldoende geld voor hebt.

Als je niet aan de verleiding kan weerstaan om grote uitgaven even uit te stellen is het moeilijk om tot meer financiële vrijheid te komen. Dus probeer toch nog even om die nieuwe wagen, de aanleg van de tuin, die luxueuze mancave, … uit te stellen. Jouw financiële vrijheid zal er wel bij varen. Ook al zijn leningen tegenwoordig goedkoop, het is altijd extra betalen voor iets wat je op dit moment nog niet kan bekostigen. Even geduld dus…. al is dat niet altijd even eenvoudig.

Meer verdienen zorgt voor financiële vrijheid

Tja, ook dit lijkt een dooddoener. Maar veel mensen gaan ervan uit dat ze niet in staat zijn om meer te verdienen zonder daarvoor drastische beslissingen te nemen. Natuurlijk kan je eens kijken of een andere job die beter verdient mogelijk is, maar dat hoeft niet.

Meer verdienen als werknemer

Als je als werknemer werkt, kan je altijd eens vragen of een loonsverhoging mogelijk is. Na die succesvolle periode voor het bedrijf of na een project waar je aan hebt meegewerkt zijn misschien de ideale momenten. Als er jaarlijkse evaluatiegesprekken zijn, kan je die ook aangrijpen om via opslag meer financiële vrijheid te bekomen. Denk altijd: een ‘nee’ heb je al… en een ‘ja’ kan je misschien krijgen.

Meer verdienen als zelfstandig ondernemer

Werkt je als zelfstandig ondernemer? Ook dan is meer omzet en winst behalen mogelijk. Vaak is het voldoende om even te brainstormen over een opvallende actie voor jouw klanten. Met een gerichte promotie of aanbieding kan je al snel jouw verkoop een boost geven. Dat is zeker het geval omdat via internet het tegenwoordig eenvoudig en goedkoop is om een groot publiek te bereiken met jouw actie.

Ga voor een bijverdienste voor meer financiële zekerheid

Als werknemer of ondernemer geldt dat jij ook altijd naast jouw job meer kan verdienen voor meer financiële vrijheid. Een extra bijverdienste die bij jou past kan ervoor zorgen dat je meer verdient en de afwisseling met jouw gewone job is vaak een verfrissende aanvulling. Ook bij Mindset vindt je mogelijkheden om te komen tot meer financiële vrijheid door meer te verdienen. Bekijk zeker eens één van onze interessante infomomenten.

Investeer of beleg het verschil

Slaag je erin om meer te verdienen en geld over te hebben? Dan is het belangrijk dat je dat verschil ook verstandig gaat beheren. Natuurlijk wil je dat extra geld ook meteen kunnen besteden, maar het is een goed idee om toch ook niet alles meteen weer uit te geven. Kijk zeker eens na hoe je geld kan investeren of ‘slim’ opzij kan zetten. Het gewone ‘spaarboekje’ is momenteel niet echt een optie, maar er zijn wel nog andere interessante beleggingen die wél nog de moeite lonen. Hier geldt natuurlijk: hoe meer risico, hoe meer kans op een hoger rendement. Dat is natuurlijk tricky. Maak daarom een goede mix tussen veilige en risicovolle beleggingen… en doe dat enkel met geld dat je niet meteen nodig hebt.

Tracht een passief inkomen op te bouwen

Geld kan je ‘actief’ verdienen, door ervoor te werken. Maar als je geld over hebt, wordt het zeker interessant om na te gaan of je ook een passief inkomen kan opbouwen. Een passief inkomen wil zeggen dat je zeker bent van periodieke inkomsten. Een goed voorbeeld is natuurlijk vastgoed. Maar denk niet altijd meteen aan een groot huis want dat is vaak een grote investering. Ook goedkoper vastgoed zoals een garage of zelfs een parkeerplaats kan een goede investering zijn: dat is een vrij lage investering voor een eindeloos doorlopend maandelijks rendement.

Financiële vrijheid? Gebruik uw gezond verstand!

Hoeveel voetballers zijn er niet die vele miljoenen als sneeuw voor de zon laten smelten? En hoeveel ‘gewone’ werknemers zijn er niet die een aanzienlijk vermogen nalaten? Financiële vrijheid is voor een groot deel ook jouw gezond verstand gebruiken en denken aan de langere termijn. Het heeft vaak minder te maken met wat je verdient, maar meer met wat je uitgeeft.

Ook wij bieden jou  jou mogelijkheden om te komen tot meer financiële vrijheid door meer te verdienen.

Volg zeker eens ons online webinar.

Wil jij werken aan jouw financiële vrijheid?

“Ik heb de afgelopen vijftien jaar voor een baas gewerkt en dat is mij altijd goed bevallen. Ik merkte wel dat ik maar een gewoon inkomen had, maar dat mijn baas ondertussen redelijk vermogend geworden is. Dat is gek want als ik het wat handiger had gespeeld, had ik veel meer kunnen overhouden. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik ook aan mijn Financiële vrijheid kon gaan werken. Ik heb toen allerlei informatie proberen te vinden over hoe je je Financiële vrijheid kan bereiken en ik heb gemerkt dat het niet heel moeilijk hoeft te zijn, mits je weet hoe je het moet aanpakken.

Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om mijn Financiële vrijheid te bereiken en ik heb gezien dat ik het beste een keer op het internet kon gaan kijken naar mogelijkheden die daar aangeboden werden om Financiële vrijheid te bereiken.

Ik wilde echter wel graag zorgen dat ik wat meer tijd over zou hebben voor dingen die ik graag doe en daarom zou wat meer Financiële vrijheid heel prettig zijn. Ik ben daarom kijken naar de mogelijkheden die er waren om meer over Financiële vrijheid te weten te komen en toen ben ik op de site van Mindset.online terecht gekomen.

Deze site is interessant voor mensen die graag meer over Financiële vrijheid willen lezen en het uiteindelijk ook willen bereiken. Dat was prettig om te zien en ik ben daarom gaan kijken wat ik kon doen om te zorgen dat ik een bijbaan tot een mooi inkomen kon uitbouwen.

Een van de dingen die ik gemerkt heb, is dat je vooral moet weten hoe je je eerste stappen moet zetten wanneer je aan je financiële vrijheid wilt werken. Mindset heeft me de informatie gegeven om meer vrijheid in mijn leven te krijgen zonder dat ik minder ga verdienen. Wie kan daar iets op tegen hebben?”