Starten met Herbalife

Start vandaag jouw eigen herbalife business

Begin je eigen bedrijf met Herbalife Nutrition – een van ‘s werelds meest toonaangevende merken voor directe verkoop. Profiteer van ons bewezen succes als marktleider en van tientallen jaren ervaring in de voedingssupplementensector en leg de basis voor jouw eigen business. Neem contact op met een Herbalife Nutrition member om zelf te kunnen starten.

Starten met herbalife business
Eigen Baas

Jij ben je eigen baas

Bepaal je eigen uren en werk waar je maar wilt. Het is bewezen dat flexibiliteit een enorm positieve invloed heeft op de werk/privé balans, dus een kans als deze is wellicht precies wat je nodig hebt. Stel jouw team samen en bouw een onderneming op die past bij jouw levensstijl.

Herbalife Gold Standard Garantie

Onze Gold Standard inzet is erop gericht om jou te helpen groeien. Het betekent dat we gemakkelijk zijn om mee te werken, volledig transparant zijn en goede voorwaarden kunnen bieden om jouw bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.

Starten met Herbalife Gold Standard Garanties
herbalife member worden

Lage opstartkosten: Geen minimale bestellingswaarde of verplichting tot aankoop van verkoop- of bedrijfshulpmiddelen.

herbalife member worden

Volledige zakelijke transparantie: Duidelijke en nauwkeurige zakelijke informatie over uw potentiële inkomsten.

herbalife member worden

Geld-terug-garantie: 100% restitutie op het Herbalife Nutrition Member Pack als het lidmaatschap om welke reden dan ook binnen 90 dagen wordt geannuleerd.

herbalife member worden

Restitutiegarantie: voor eventuele geannuleerde lidmaatschappen is er 100% restitutie op alle onverkochte producten die binnen 12 maanden zijn gekocht.

Herbalife Community

Word lid van onze Community

Deel jouw passie met miljoenen gelijkgestemde voedingsliefhebbers over de hele wereld. Profiteer van deskundige training, ondersteuning en toegang tot producten die zijn ontwikkeld door vooraanstaande voedingsdeskundigen. Onze producten zijn niet verkrijgbaar in winkels of supermarkten – ze worden uitsluitend verkocht via een netwerk van onafhankelijke Herbalife Nutrition Members

Help mensen veranderen

Er schuilt een coach en mentor in jou. Help klanten hun voeding te verbeteren, oude patronen te doorbreken en een fitter en actiever leven te leiden. Het unieke aspect van de zakelijke mogelijkheid van Herbalife Nutrition is de waarde die klanten hechten aan hun coach en distributeur. Word vandaag nog lid van onze community en maak het verschil.

Help mensen veranderen

Herbalife Member worden

Herbalife biedt de mogelijkheid om jouw tijd en toewijding te besteden wanneer en waar je dit ook maar wilt.

Jij kan kan kiezen waar, wanneer, hoe maar vooral met wie je samenwerkt. Het hangt ook helemaal van jou af hoeveel je verdient. De (financiële mogelijkheden) zijn letterlijk onbeperkt.

De keuze is aan volledig aan jou. Je mag er op rekenen dat je de steun van een succesvol, geloofwaardig en internationaal bedrijf geniet bij elke stap. Het is eenvoudig om te beginnen en je hoeft geen enkele ervaring of opleiding te hebben.

Waarom Herbalife member worden?

Wil jij een mooie korting op jouw herbalife producten?

 

Ken je misschien zelf mensen die ook Herbalife willen bestellen?
Word dan Herbalife member en laat deze mensen bij jou bestellen. Jouw eigen korting kan hierdoor oplopen tot maximaal 50 % van de Herbalife adviesprijs. Mooi toch?

Herbalife Member

“Zelf bepalen wanneer, met wie en waar je werkt”

Herbalife Gold Standard

Herbalife Member worden is zonder risico

Het membership van Herbalife is zonder financieel risico. Herbalife Nutrition hanteert als 1e netwerkmarketing bedrijf de meest uitgebreide Gold Standard garanties. Wat houdt dat in?

  • Minimale startkosten
  • Herbalife kopen met korting
  • Geen minimum aankoop verplichtingen
  • 90 dagen geld terug garantie op je Herbalife Member Pack
  • 100% terugbetaling op alle aangekochte producten > binnen 12 maanden

STARTEN MET HERBALIFE
Start uw eigen bedrijf met Herbalife!
Heeft u er genoeg van om voor anderen te werken? Wilt u uw eigen baas zijn? Wilt u zelf uw inkomen bepalen en wat extra verdienen als appeltje voor de dorst? Dan bent u niet de enige!

Sommigen durven de stap echter niet te nemen maar u staat op het punt om te kiezen voor de zakelijke mogelijkheid van Herbalife.

De zakelijke mogelijkheid van Herbalife biedt u de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt aan uw eigen business. U kunt kiezen waar en wanneer u werkt en hoe u uw business structureert. Natuurlijk hangt wat u eruit haalt af van wat u erin heeft gestopt maar met Herbalife is dat uw eigen keuze.

Maar u heeft ook de zekerheid dat u ondersteuning krijgt van een succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf.

Met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten, u heeft hier dan ook geen opleiding of ervaring voor nodig. Een ervaren onafhankelijke Member leert u alles wat u moet weten en blijft u ondersteunen en helpen om uw business te ontwikkelen.

Inkomens zijn van toepassing op de weergegeven individuen (of voorbeelden) en niet standaard. Bekijk voor gemiddelde financiële gegevens de Verklaring van de gemiddelde bruto vergoeding betaald door Herbalife op Herbalife.com en MyHerbalife.com. Een Herbalife Member Pack (HMP) (45,00 Euro*) is een start kit met een selectie van Herbalife producten, literatuur en andere materialen die u kunnen helpen bij het opstarten van uw onderneming als Onafhankelijk Herbalife Member.
De HMP is verkrijgbaar via een Onafhankelijk Herbalife Member.
*Huidige prijs van het Herbalife Member Pack vanaf 7 maart 2014. BTW en verzendkosten niet inbegrepen. Prijzen kunnen veranderen zonder kennisgeving.

https://contact.herbalife.be/
Geïnteresseerd in Herbalife?
Herbalife is een wereldwijd opererend voedingsbedrijf dat mensen over de hele wereld helpt een evenwichtige, actieve levensstijl te leiden. Onze producten worden verkocht via Onafhankelijk Herbalife Members en zijn daarom niet verkrijgbaar in de winkels. De member waarbij u uw producten koopt, is tevens uw coach en helpt u de beste resultaten te behalen. Wanneer u onderstaand formulier invult, zult u gecontacteerd worden door een Member die u kan helpen de juiste producten voor u te vinden. Indien u meer te weten wilt komen over onze zakelijke mogelijkheid, klik hier

Laat ons alstublieft weten of u al eerder een Herbalife Member gecontacteerd heeft. (*) Ja Nee

Form

Ons bedrijf
OVERZICHT
De hoge-kwaliteit producten en programma’s van Herbalife bieden:

• succesvolle gewichtsbeheersing
• betere voeding
• vooruitstrevende persoonlijke verzorging
• de mogelijkheid van financieel gewin

Wetenschappelijk samengesteld voor uw succes
De innovatieve producten van Herbalife zijn ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers en voedingsdeskundigen met uw persoonlijke welzijnsdoelstellingen in gedachten. De formules zijn zo ontworpen dat welzijn uw hele leven lang binnen uw bereik ligt, het vooruitzicht van de zakelijke mogelijkheid maakt ook uw financiële succes een goede beloning!

Vertrouw op de experts
Herbalife’s Internationale Adviesraad voor Voeding is de drijvende kracht achter het succes van Herbalife. Dit team van gerespecteerde wetenschappers begeleidt de ontwikkeling van Herbalife producten door middel van onderzoeken en producttests, zodat de Herbalife kwaliteit ruimschoots voldoet aan de hoge eisen.

Ondersteuning waar u op kunt rekenen
Het team bestaat uit meer dan 2,300,000 onafhankelijke Distributeurs die wereldwijd in meer dan 80 landen Herbalife producten verkopen (met een jaarlijkse omzet van $5.4 miljard), dus u bent verzekerd van de ondersteuning die u nodig heeft om succesvol te zijn. Als u er klaar voor bent uw leven te veranderen helpen wij u graag met:

• uw behoeften op het gebied van voeding, gewichtsbeheersing en uiterlijke verzorging
• de zakelijke mogelijkheid

Met Herbalife, onze kwaliteitsproducten en de professionele ondersteuning wordt het gemakkelijk om u goed te voelen en alles uit het leven te halen. Ontdek Herbalife – en ontdek een levenslang welzijn.