Multi-Level Marketing – Blog

Hoe werkt Multi-Level Marketing (MLM)?

In de traditionele distributie wordt er een hele weg afgelegd eer een product of dienst van de producent tot bij de consument geraakt. Er zijn meerdere tussenstappen zoals transport, groothandel, kleinhandel, verkoper…Ieder moet betaald worden. Daarbij de reclamekosten. Al die kosten betaalt uiteindelijk de consument of klant. Iets dat de producent 10 euro kost om te maken zal dan de klant misshien wel 100 euro kosten.

Multi-Level Marketing of Netwerkmarketing is een distributiesysteem dat al die tussenstappen uitsluit. Een product komt bijna rechtstreeks bij de consument terecht. Meestal is er een verdeler of distributeur, doch veelal is er de mogelijkheid om rechtstreeks bij de producent te kopen aan korting.

De 45 seconden presentatie - multi-level marketing

De 45 seconden presentatie

Wanneer je de uren die jij slaapt, werkt en reist optelt, blijven er waarschijnlijk niet meer dan twee uur per dag over om te doen wat jij graag wilt. Dan resteert nog de vraag of jij er ook nog voldoende geld over hebt om jouw droom werkelijkheid te maken.
De 45 seconden presentatie

Netwerkmarketing: thuiswerk met veel voordelen

Netwerkmarketing: thuiswerk met veel voordelen

Netwerkmarketing: thuiswerk met veel voordelen

Ontbijtenquête Mindset.online

Hoe extra geld verdienen verdienen met Multi-level Marketing

Hoe extra geld verdienen verdienen met Multi-level Marketing

Multi level marketing: thuiswerk met veel voordelen.

Men gaat dus via een netwerk van distributeurs de klant benaderen. Mond tot mond reclame is grote troef bij netwerkmarketing. Dat doen we dagelijks, zelfs van kinds af. Zijn we tevreden over iets dan vertellen we dat voort aan kennissen, collega’s, …

Wij zorgen dus voor de reclame uit eigen ervaringen of resultaten met iets. Heb je ergens heel goed gegeten in een restaurant, niet duur en goede bediening, dan zal je dat doorvertellen, waardoor anderen ook in dat restaurant gaan eten. De uitbater van dat restaurant heeft een grotere omzet, maar zal jou hiervoor niet betalen. Netwerkmarketingbedrijven doen dit wel. Door gewoon je eigen ervaringen te delen met anderen, wat we sowieso doen, kan je geld verdienen met Multi-level marketing. Door anderen hetzelfde te leren doen heb je een bijverdienste met passief inkomen.

Bijverdiensten met Multi-level marketing heeft zijn voordelen. Wil je een kleine bijverdienste, dat kan. Wil je financieel onafhankelijk worden, dat kan ook. Aan netwerkmarketing doen biedt een actief en passief inkomen op. Je kan netwerk marketing van thuis uit doen, wat nog meer voordelen geeft.

Het actief inkomen is directe winst uit een directe verkoop. Hiermee kan je al een extra inkomen bijverdienen. Het passief inkomen is gebaseerd op de omzet van je eigen netwerk. Let wel, dit betekent niet dat jij het meeste verdient! Het is geen piramidesysteem. Ieder wordt beloond voor zijn eigen resultaten, zijn eigen meerwaarde die hij of zij op de markt zet met aan netwerkmarketing doen.

Er mag ook geen verplichte investering zijn in bv. minimum voorraad producten.

Netwerkmarketing voor een residueel inkomen?

Op zoek naar een extra inkomen?

Bekijk hier onze live presentatie.

Bekijk hier de Video’s:

Wat is netwerkmarketing?

Ben je op zoek naar een nieuwe carrière? Zoek je een nieuwe uitdaging waarbij je je werk en inkomen beter kunt combineren met jouw leven? Er is meer mogelijk dan je denkt!

Bekijk bovenstaande video en laat ons zeker weten wat je ervan vindt.

Hoe werkt netwerkmarketing?

Netwerkmarketing biedt kansen voor iedereen! Deze video legt in het kort uit hoe netwerkmarketing werkt en welke kansen het kan bieden voor een nieuw carrière, ongeacht je leeftijd, opleiding, ras, religie etc. Op zoek naar een extra inkomen naast je baan, gezin of studie? Toe aan een nieuwe carrière? Altijd al voor jezelf willen werken?

Ontdek jouw kansen hier!

Met welk netwerkmarketingbedrijf in zee gaan.

Er zijn langs de veel aangeboden thuiswerk vacatures meer en meer netwerkmarketing vacatures. Kies best voor een bedrijf dat beursgenoteerd is. Dat heeft een open boekhouding en is gecontroleerd. Tevens ben je zeker dat alles legaal is en je bij een sterk bedrijf zit.

Een bedrijf dat al jaren bestaat geeft ook meer betrouwbaarheid. Werk ook met netwerkmarketing in een groeimarkt en met nuttige verbruikersproducten.

Er moet een uitgebreid supportsysteem zijn en tevens persoonlijke coaching.

Bekijk ook het marketingplan. Laat je niet vangen door grote beloftes en percentages. Je zal steeds moeten werken voor je geld en om iets op te bouwen. Je zal een passief inkomen opbouwen door de omzet die er is. Wat ben je met bv. 18 % als er bijna geen omzet is of als je heel veel moet gaan realiseren om wat omzet te hebben. Er mag ook geen investeringsplicht zijn.

Mogelijkheden van inkomsten met netwerkmarketing.

Hoe starten met Multi Level Marketing?

Bij veel mlm bedrijven dien je een starterspakket aan te schaffen. Geld uitgeven terwijl je eigenlijk wilt iets gaan bijverdienen. Kan dat wel? Ja, als het starterspakket een goede reden, een doel heeft. Geld geven voor wat documenten ofzo is niet altijd aangeraden. De inhoud moet nuttig zijn voor jezelf. Het moet je de kans geven om het product, waarmee je gaat werken, te leren kennen. Immers jouw ervaringen en resultaten zijn belangrijk. Je kan moeilijk over iets enthousiast zijn en doorvertellen als je zelf niets hebt ervaren. Stel dat je op een verlaten eiland zit en dus geen business kan doen, dan mag je starterinvestering geen verloren geld zijn, maar moet de inhoud nog steeds een waarde voor je hebben, al ben je de laatste mens ter wereld.

Netwerkmarketing van thuis uit.

Van thuis uit werken met netwerkmarketing heeft, langs de financiële mogelijkheden, enorme voordelen. Op de pagina thuiswerk meer hierover, maar je kan rond je gezin werken, op eigen tempo, eigen baas zijn…

Financieel onafhankelijk worden.

Klinkt fantastisch, maar is het effectief waar. Met goed betaalde banen is het bijna onmogelijk. Er wordt immers zoveel beloofd. Netwerkmarketing geeft de mogelijkheid om een passief inkomen, residueel inkomen op te bouwen. Een, maandelijks, wederkerend en stijgend inkomen. Hierdoor ga je op termijn veel geld verdienen. Het is een inkomen gebaseerd op wat je voordien hebt opgebouwd. Een inkomen waar je eigenlijk niets meer moet voor doen. Geen snel rijk formule. Je moet nog altijd werken om iets te bereiken. Het passief inkomen zijn royalty’s en bonussen op de omzet van je eigen netwerk. Moet je dan een enorm netwerk hebben? Nee, wel een uitstekend bedrijf met een goed marketingplan.

×

Waarmee kunnen we jou helpen?

Heb je een vraag?

Klik hieronder om een bericht te sturen via WhatsApp 👇

× Kunnen we jou helpen?