Thuis sporten doe je met Minset.online

✔ Waar & wanneer jij wil ✔ Op jouw niveau ✔ Begeleid door bekende trainers

Bij Mindset.online sport je thuis onder begeleiding van bekende personal trainers.

Begin vandaagOntdek onze gratis online workouts

Thuis sporten: de laagdrempelige en flexibele manier van trainen

Thuis sporten is een laagdrempelige manier om te starten met trainen. In je eigen huis kun je lekker jezelf zijn, omdat er niemand is die je tijdens het sporten zit aan te staren. Een bezet apparaat of iemand die vergeet zijn zweet af te vegen? Ook daar zul je in je eigen woning geen last van hebben. Vanuit huis sport je zoals jij dat wilt, in het comfort van je eigen woonkamer. Doordat je niet heen en weer hoeft naar de sportschool, bespaar je flink wat tijd (en kosten).

Thuis sporten onder professionele begeleiding

Je vraagt je misschien af of de sportschool dan helemaal geen voordelen heeft. Natuurlijk wel: sportscholen bieden gespecialiseerde apparatuur en als het goed is werken er deskundige trainers; trainers die verstand hebben van bewegen, en met leuke en afwisselende trainingen zorgen dat je gemotiveerd blijft. Maar sinds kort hoef je zelfs voor professionele begeleiding niet meer naar de sportschool. Met Mindsdet.online haal je je eigen personal trainer in huis, zodat je ook thuis onder deskundige begeleiding kunt trainen. Bij Mindset.online sport je thuis voor de TV met topcoaches . Deze staan voor je klaar en helpen je je doelen te behalen. Of het nu fit worden, afvallen of spieropbouw is. Zo combineert Mindset.online het beste van de sportschool en thuis sporten.

Online Workouts

Gratis online workouts

Wat heb je nodig om thuis te sporten?

Om thuis te sporten hoef je echt geen complete home gym op te tuigen. Alles wat je nodig hebt om effectief te trainen in je eigen huis zijn een matje, sportkleding, handdoek, en een flesje water. En natuurlijk een TV, tablet of laptop die je toegang geeft tot onze online workouts.

Welke online workout past bij jou?

Bij Mindset.online heb gratis toegang tot al onze online workouts. Omdat het aanbod zo groot is, kan het lastig zijn de juiste training te kiezen. Bedenk eerst goed wat je doel is, en bepaal vervolgens je niveau. Ben je bijvoorbeeld een beginner en wil je afvallen? Wat je doel ook is, wij hebben altijd een online fitness programma dat bij jou past! Onze workouts duren gemiddeld maar 25 minuten, waardoor je ze makkelijk kunt inplannen en gemotiveerd blijft. Lukt het je toch niet om zo vaak te trainen als je wilt? Bekijk dan onze tips voor thuis sporten.

De beste oefeningen om thuis te sporten
Thuis Sporten