Fitc coach worden

En word FITCOACH Kom ons versterken

Word fitcoach

(Herschrijven) WORD FITCOACH!

Is sporten en gezond leven je hobby? Verdien dan geld met je hobby of maak er je werk van!

Dé trend van dit moment is Health en Fitness en Herbalife biedt sportieve, ondernemende mensen de kans om een goed extra inkomen te verdienen naast hun baan, gezin, studie of om eigen baas te worden als Fitcoach! Als Fitcoach adviseer en begeleid je mensen bij het verbeteren van hun vitaliteit door goede voeding en een gezonde, actieve levensstijl. De werkzaamheden zijn ontzettend leuk om te doen en heel eenvoudig om te leren.

Voor iedereen geldt dat een gezond eetpatroon iedere dag weer begint met een uitgebalanceerd ontbijt. Wist je dat je ontbijt veel invloed heeft op je vitaliteit, je gewicht, je humeur en hoe je lichaam presteert, zowel lichamelijk als mentaal? Uit onderzoek blijkt echter dat heel veel mensen niet goed ontbijten of zelfs het ontbijt regelmatig overslaan. Het nieuwe ideale ontbijt van Herbalife biedt uitkomst. Het is een compleet uitgebalanceerd ontbijt, smaakt super lekker en is ontzettend makkelijk klaar te maken. Ben je benieuwd of het ideale ontbijt van Herbalife ook iets voor jou is; doe dan bij ons de ontbijtcheck!

Run je eigen FitClub

Als Fitcoach combineer je sporten en voedingsadvies in je eigen FitClub! De Herbalife FitClubs komen van oorsprong uit Amerika, maar zijn ook in Nederland inmiddels een groot succes. Een FitClub is heel laagdrempelig omdat het sporten gratis is. Zo bied je mensen de kans om te investeren in goede voeding.

Om je eigen FitClub te hebben, hoef je echt geen personal trainer te zijn. Iedereen kan een Herbalife FitClub starten, want de mogelijkheden zijn onbeperkt. Van low-impact work-outs voor alle niveaus zoals een powerwalk, tot pittige bootcamps voor gevorderden. Jij bepaalt zelf je doelgroep(en).

Bepaal zelf hoeveel je verdient!

Werken als Fitcoach biedt veel voordelen. Allereerst zijn dit natuurlijk de flexibele werktijden en zelfstandigheid en omdat je geen bedrijfspand/personeel nodig hebt, hoef je niet te investeren en loop je geen financieel risico. De inkomstenmogelijkheden zijn daarentegen zeer aantrekkelijk: door parttime te werken, kun je een uitstekend inkomen opbouwen. Voor ambitieuze en ondernemende mensen zijn er tevens interessante doorgroeimogelijkheden.

Bouw je eigen team van Fitcoaches

Ken je mensen die net als jij een passie voor sport en voeding hebben? Laat ze kennismaken met de mogelijkheden die Herbalife te bieden heeft. Wanneer zij starten als Fitcoach, dan komen zij in jouw team en door samen te werken, kun je veel meer mensen helpen naar een gezondere en actieve leefstijl. En het beloningsplan van Herbalife werkt heel eenvoudig: hoe meer mensen je helpt, hoe meer je verdient!

Omdat we op dit moment zo enorm groeien, leiden we onze eigen Fit-coaches op. De vraag naar gezonde voeding word groter, dus de vraag naar gerichte begeleiding misschien nog wel meer. Wij zijn zelf het voorbeeld, en inspireren zo mensen. Zo leiden we onze mensen ook op! Tijdens de opleiding tot fit-coach word je uitgedaagd de beste versie van jezelf te worden. Ben je dat al? Dan helpen wij jou met hoe je dat over kunt dragen en op die manier andere mensen te gaan helpen. Het doel is om mensen te gaan ondersteunen naar een “gezonde actieve levensstijl” Als je naar ons team kijkt, zie je dat de achtergrond van iedereen heel divers is. Maar 1 ding hebben we gemeen. Wij weten hoe leuk het is mensen te helpen met hun voeding en sport! De opleiding tot fit-coach is “learning on the job”. Dat houdt in dat je al werkend leert. Wij nemen je mee in alle stappen die nodig zijn om mensen te begeleiden naar hun resultaat. Daarnaast leren we je hoe je zelfstandig aan de slag kunt als fit-coach. Spreekt dit je aan? Heb je altijd al iets willen doen waar je letterlijk en figuurlijk energie van krijgt? Vind je het leuk om met mensen te werken en spreekt een gezonde actieve levensstijl jou echt aan? Vraag ons dan naar de mogelijkheden, en kom ons team versterken

Kom ons team versterken

en word Fitcoach

Heb je interesse in voeding en gezondheid en werk je graag met mensen? Dan is dit jouw kans! Als Fit of Voedingscoach adviseer en begeleid je mensen bij het verbeteren van hun vitaliteit door middel van goede voeding en een gezonde levensstijl. De werkzaamheden zijn eenvoudig te leren en erg leuk om te doen. Aan de hand van een FitCheck stel je vast of iemand in balans is. Je maakt hierbij gebruik van een scanapparaat, waarmee je onder andere de verhouding tussen spier- en vetmassa meet en ook de ‘echte’ leeftijd van iemand kunt aflezen. Daarnaast / ook analyseer je de voedingsgewoonten en levensstijl. Wanneer er sprake is van een onbalans (wat bij veel mensen zo is), geef je een persoonlijk advies. Hoe kun je je eetgewoontes verbeteren en je voeding optimaliseren door gebruik te maken van één van de voedingsprogramma’s van Herbalife. Wij zijn altijd op zoek naar serieuze, gemotiveerde mensen. We leiden je op door een uniek trainingssysteem! Een vooropleiding op Mbo- of Hbo-niveau kan een voordeel zijn, maar is beslist géén vereiste! De juiste mentaliteit is het belangrijkste criterium. Het is eenvoudig te leren en biedt voor iedereen mogelijkheden, ongeacht achtergrond en werkervaring.

IMG-20180928-WA0004
IMG_7544

Wil je geen grote investeringen, verantwoordelijkheid voor personeel etc., maar wel zelfstandig werken? Met ons concept heb je geen pand, geen geld en geen personeel nodig om te kunnen starten.

De enige succesfactor ben je zelf!

Passen de volgende punten bij jou?

  • Voeding en welzijn heeft je interesse
  • Je bent bereid om te leren
  • Je werkt graag samen
  • Je bent minimaal 18 jaar
  • Je bent op zoek naar extra (parttime) inkomsten
  • Je bent enthousiast, ondernemend en in staat zelfstandig te werken
  • Je bent sociaal, contactueel vaardig, ambitieus en een doorzetter
  • Je bent bereid getraind te worden door succesvolle mensen
  • Je bent eventueel op zoek naar een fulltime inkomen
  • Je bent gemotiveerd om met hulp van ons iets voor jezelf op te bouwen

Spreekt dit je aan? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek.

KLAAR OM IETS NIEUWS TE STARTEN?

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING OF WIL JE WAT EXTRA'S BIJVERDIENEN?
×

Waarmee kunnen we jou helpen?

Heb je een vraag?

Klik hieronder om een bericht te sturen via WhatsApp 👇

× Kunnen we jou helpen?