Mindset.online Video’s

Netwerkmarketing Video’s

Wat is netwerkmarketing?

Ben je op zoek naar verandering? Zoek je een nieuwe uitdaging waarbij je je werk en inkomen beter kunt combineren met jouw leven? Er is meer mogelijk dan je denkt!

Hoe werkt netwerkmarketing?

Netwerkmarketing biedt kansen voor iedereen! Deze video legt in het kort uit hoe netwerkmarketing werkt en welke kansen en mogelijkheden dit biedt voor iedereen, ongeacht je leeftijd, achtergrond, opleiding, ras, religie etc. Op zoek naar een extra inkomen naast je baan, gezin of studie? Toe aan een nieuwe uitdaging? Altijd al voor jezelf willen werken? Ontdek jouw kansen hier!

Herbalife Video’s

De kracht van Herbalife Nutrition

Wij inspireren elke dag andere mensen door steeds manieren te vinden om succesvol te zijn. En wij zijn er om jou hierbij te ondersteunen. Onze sterke gemeenschap, wetenschappelijk ondersteunde producten en zakelijke mogelijkheden, zijn de succesfactoren voor een mooie toekomst.

De kracht van Herbalife Nutrition

Bekijk de video’s The Power of Herbalife Nutrition, van voorzitter en CEO John Agwunobi, om te begrijpen wie we zijn en waar we naartoe willen.

Why Herbalife, why now

Why Herbalife, Why Now – CEO John Agwunobi laat zien waarom Herbalife Nutrition relevanter is dan ooit.

Technology

Deze video geeft inzichten over hoe technologie Members helpt om hun bedrijf efficiënt en effectief te runnen.

Distributor Difference

CEO John Agwunobi vertelt over de kracht van Members achter de producten van Herbalife Nutrition.

De kracht van het product

In deze video vertelt CEO John Agwunobi wat Herbalife Nutrition zo’n speciaal bedrijf maakt. Onze producten.

De kracht van het vertrouwen

Kwaliteit is onze passie. Daardoor hebben we het vertrouwen van de consument. Dat is onze kracht.

Herbalife Nutrition – Marketing Plan

Herbalife Sales & Marketing Plan Teaser

Inleiding tot het Herbalife Nutrition Marketingplan

Welkom bij het Herbalife Nutrition sales- en marketingplan! Bekijk onze teaservideo om erachter te komen hoe het marketingplan van Herbalife werkt.

Sales & Marketing Plan

Een inleiding tot de producten van Herbalife

Get to know us! Wij bieden voeding voor een gezonde en actieve levensstijl! Het leven van vele mensen  is wereldwijd veranderd sinds 1980. In 2018 werden meer dan 1,6 miljard porties Herbalife Nutrition Formula 1 verkocht!

Jake H., lid van het President’s Team, legt uit hoe Herbalife jou kan helpen jouw doelen te bereiken.

Ontdek de mogelijkheden van Herbalife 

Jake H., lid van het President’s Team, vertelt over hoe je een succesvol team kan opbouwen en geeft een overzicht van de vele inkomsten die je kan krijgen met Herbalife Nutrition.

Hoe jij geld kan verdienen met Herbalife
Hoe kunnen distributeurs inkomen verdienen met de zakelijke kansen van Herbalife / Hoe Herbalife Nutrition-distributeurs inkomsten verdienen

De zakelijke mogelijkheid van Herbalife

*

Waarom Herbalife? Waarom nu?

Herbalife Nutrition heeft de kracht om mensen te helpen hun beste zelf te bereiken en ernaar te streven de beste voedingsproducten op de markt te maken, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, om mensen over de hele wereld te helpen hun welzijns- en gewichtsdoelen te bereiken.

Succesverhalen

Een bedrijf opbouwen dat ons in staat stelt het gezin op de eerste plaats te zetten

Elian & Octavio zijn trotse ondernemers die een bedrijf wilden opzetten rond datgene waar ze gepassioneerd over zijn: voeding, fitness en een positieve invloed op anderen hebben. Hier is een stapsgewijze benadering van hoe ze besloten om de zakelijke mogelijkheid van Herbalife Nutrition nader te bekijken.

Zelfstandig werken in evenwicht met het moederschap.

Het evenwicht tussen een klein bedrijf en het grootbrengen van een gezin kan een uitdaging zijn. Bekijk hoe een van onze onafhankelijke distributeurs deze uitdaging aangaat.

Een parttime inkomen.

Satu en Roynet leggen uit hoe hun parttime inkomen hun inkomen aanvult, waardoor ze de vrijheid krijgen om hun dansstudio te beheren en tijd door te brengen met hun gezin.

Nancy helpt haar gemeenschap een gezonder leven te leiden door te genieten van goede voeding.
Maak kennis met Nancy. Ze is een voormalige kleuterjuf die haar eigen baas werd. Ze is een vrouw en een moeder van vier geweldige kinderen. Ze is ook een drijvende kracht die helpt de levens van mensen in haar gemeenschap te veranderen. Nancy is een onafhankelijk Herbalife-lid en dit is haar Herbalife-reis.

Ik ben Tatiana.
Fulltime moeder, parttime Herbalife member.

Maak kennis met Tatiana. Ze is een onafhankelijk Herbalife member en gebruikt het aanvullende inkomen dat ze verdient om ervoor te zorgen dat haar zoon naar een privéschool gaat.

Ik ben Melissa. Het Distributeur-verschil
Al 37 jaar verbetert Herbalife Nutrition het leven van mensen door middel van goede voeding. Onze Distributeurs helpen hun klanten hun welzijnsdoelstellingen te bereiken en zijn er om hen bij elke stap van hun reis aan te moedigen.

Back in Business

Why Herbalife Nutrition, Why Now?

READY TO GO 2020

Deze video gaat op een speelse wijze in op de trends van tegenwoordig en hoe Herbalife Nutrition helpt.

THE POWER OF HN

Hoor je liever onze CEO hoort waarom je je Onafhankelijk Herbalife Distributeur zou moeten aanmelden? CEO John Agwunobi legt uit waarom dit het beste moment is om met Herbalife Nutrition te starten.

×

Waarmee kunnen we jou helpen?

Heb je een vraag?

Klik hieronder om een bericht te sturen via WhatsApp 👇

× Kunnen we jou helpen?