Fit Marathon – Herbalife

DE 10 DAGEN FITMARATHON

Wil je wat strakker worden, een paar kilo’s afvallen of gewoon een gezondere levensstijl en eetpatroon? Ben je het zat dat je geen tot weinig energie hebt gedurende de dag?

Dan is de 10 Dagen Fitmarathon zeker iets voor jou. Ervaar zelf wat er kan veranderen op slechts 10 dagen.

Onze 10 Dagen Fitmarathon is een effectieve manier om gezonde(re) eetgewoontes aan te leren, een gezonder levensstijl en jou te helpen positieve veranderingen in jouw leven te brengen.

Herbalife Fit Marathon

Welkom bij de eerste 10 dagen op weg naar de beste versie van jouzelf!

Dus, waar gaat het allemaal over en wat is het einddoel?

10 dagen per keer zullen we ‘ronden’ (games) rennen – Het spel heet Marathon, maar maak je geen zorgen, je hoeft er geen te rennen!

In de ‘ronden’ maak je deel uit van een team van 9, er zijn veel teams samengesteld in elke ronde en je team zal in wezen bestaan ​​​​uit complete vreemden, maar je zult deel uitmaken van een minigemeenschap van 9 mensen , met als doel om af te vallen en je team te helpen WINNEN!

Elke dag registreer je je gewicht door het naar de app te sturen, je verlies wordt vervolgens uitgewerkt en er worden dagelijks leiders van de ‘ronde’ naar je team gestuurd, met als doel het spel om het meest gecombineerde totale gewicht te verliezen na 10 dagen.

Ook zal uw teamcaptain elke dag voedings- en levensstijltips delen om u te helpen uw doelen op lange termijn te bereiken, evenals dagelijkse trainingen die voor ALLE niveaus worden verzorgd en beheersbaar zijn.
De teamkapitein herkent elke dag de voortgang van alle spelers en benadrukt de leider van de dag (speler die het meeste gewicht verliest op de dag) en de rondeleider (speler die algemeen aan de leiding is)

Aan het einde van de 10-daagse dag viert het hele team met speciale erkenning voor de speler met het hoogste percentage verloren gewicht en de speler met het meeste gewichtsverlies

 

Na de eerste ‘ronde’ nemen we een paar dagen pauze voordat we aan de volgende ronde beginnen. Het idee is om voortdurend “ronden” te blijven maken totdat JIJ je streefgewicht hebt bereikt.

klaar om te beginnen? Neem direct contact met mij op en ik bereid je voor op de volgende ronde!

21 days challenge voor een fitter lichaam

” Je hoeft niet geweldig te zijn om te beginnen….
maar wel beginnen om geweldig te zijn! “