Herbalife

Wat is Herbalife Nutrition?

Een wereldleider in maaltijdvervangers, voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten.

 

We zijn een voedingsbedrijf dat mensen wereldwijd ondersteunt bij een gezonde en actieve levensstijl. Elke dag worden er wereldwijd meer dan 4 miljoen Herbalife Nutrition shakes geconsumeerd.

 

Onze producten zoals maaltijdshakes, sportvoeding, supplementen, repen en dranken, zijn niet in de winkel te koop maar uitsluitend verkrijgbaar via een Herbalife Nutrition Distributeur.

Herbalife Nutrition
Herbalife Opportunity Meeting

Starten met Herbalife

Starten met Herbalife

Herbalife Coach Worden

Herbalife Coach worden

Herbalife Coach worden

Herbalife Opportunity Meeting

Herbalife Opportunity Meeting

Herbalife Opportunity Meeting

Waarom Herbalife Nutrition?

Als marktleider met meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van maaltijdvervangende shakes en voedingssupplementen van uitmuntende kwaliteit is het onze missie om je te helpen je voedingsdoelen te bereiken. Onze producten worden ondersteund door de wetenschap, gemaakt met de beste ingrediënten en geformuleerd met jouw behoeften in het achterhoofd.

 

Maar wat ons echt uniek maakt, is onze community van Onafhankelijke Members (distributeurs) die zich inzetten om je te voorzien van ondersteuning, advies en motivatie op je reis naar betere voeding.

Waarom Herbalife Nutrition
herbalife member worden

Lage opstartkosten: Geen minimale bestellingswaarde of verplichting tot aankoop van verkoop- of bedrijfshulpmiddelen.

herbalife member worden

Volledige zakelijke transparantie: Duidelijke en nauwkeurige zakelijke informatie over uw potentiële inkomsten.

herbalife member worden

Geld-terug-garantie: 100% restitutie op het Herbalife Nutrition Member Pack als het lidmaatschap om welke reden dan ook binnen 90 dagen wordt geannuleerd.

herbalife member worden

Restitutiegarantie: voor eventuele geannuleerde lidmaatschappen is er 100% restitutie op alle onverkochte producten die binnen 12 maanden zijn gekocht.

Starten met herbalife

Starten met herbalife

Starten met herbalife is eenvoudig.

 

Weet je niet zeker welke producten bij jouw doelen passen?
Wij kunnen jou helpen om de beste oplossingen voor jouw behoeften te vinden.

Klik op de button hieronder en neem contact met ons op .

Herbalife Traceerbaarheid

Wij gebruiken de beste ingrediënten en de meest gewilde leveranciers in onze producten.

Getest en goedgekeurd door Herbalife Nutrition

We investeren in de nieuwste expertise, technologie en faciliteiten.

Herbalife Wetenschap en Veiligheid

Meer dan 300 wetenschappers stellen productkwaliteit, veiligheid en uitmuntendheid boven alles.

Herbalife Gold Standard Garanties

Als coach van Herbalife loop je geen enkel financieel risico. Herbalife hanteert als eerste Netwerkmarketingbedrijf de Gold Standard Garanties.

  • Minimale startkosten
  • Geen minimum aankoopverplichtingen
  • 90 dagen geld terug garantie op Member Pack
  • 100% terugbetaling op alle aangekochte producten > binnen 12 maanden

Haal meer uit jezelf en uit je leven met Herbalife Nutrition!

Herbalife Nutrition is één van de grootste en meest succesvolle voedingsbedrijven ter wereld. Het succes van Herbalife is gebaseerd op de unieke voedingsproducten op basis van kruiden. Je zou kunnen zeggen dat Herbalife gezonde voeding eenvoudig heeft gemaakt. Geen kuur of dieet, maar uitgebalanceerde voeding als aanvulling op onze hedendaagse voeding, die veelal niet meer voldoet aan de normen. Tientallen miljoenen mensen over de gehele wereld weten inmiddels al dat Herbalife werkt. Jij nog niet? Eet het en je weet het!

Wat Herbalife verder uniek maakt is de wijze waarop de producten zich over de wereld verspreiden. De producten worden namelijk niet verkocht via winkels, maar via een wereldwijd netwerk van zelfstandige coaches. Deze coaches zijn stuk voor stuk ervaringsdeskundigen die precies weten hoe je de producten moet gebruiken om de beste resultaten te behalen. Daarnaast hebben zij geleerd hoe ze mensen kunnen helpen en begeleiden bij het aanleren van een gezonde en actieve levensstijl.

In marketingtermen noemen we dit Netwerkmarketing of Aanbevelingsmarketing. Hoewel iedere coach de mogelijkheid heeft om een eigen team op te bouwen, is netwerkmarketing beslist geen piramidesysteem. Piramidesystemen zijn bij de wet verboden, terwijl Herbalife een gerenommeerd en beursgenoteerd bedrijf is, met vestigingen in meer dan 94 landen over de gehele wereld. In al deze landen zijn zowel de producten, als ook het marketingconcept door de overheden goed bevonden.

Het succes van Herbalife Nutrition is ronduit spectaculair. De omzetgroei breekt record op record en het leuke is, dat jij kunt meeliften op dit succes.