Thuis sporten met Mindset.online

Sport in je eigen veilige omgeving met Mindset.online. Geen pottenkijkers, in je favoriete sportoutfit én wanneer jij wil. Krijg hier toegang tot onze gratis online workouts.

Thuis sporten: de laagdrempelige en flexibele manier van trainen

Thuis sporten is een laagdrempelige manier om te starten met trainen. In je eigen huis kun je lekker jezelf zijn, omdat er niemand is die je tijdens het sporten zit aan te staren. Een bezet apparaat of iemand die vergeet zijn zweet af te vegen? Ook daar zul je in je eigen woning geen last van hebben. Vanuit huis sport je zoals jij dat wilt, in het comfort van je eigen woonkamer. Doordat je niet heen en weer hoeft naar de sportschool, bespaar je flink wat tijd (én geld).

Thuis sporten onder professionele begeleiding

Je vraagt je misschien af of de sportschool dan helemaal geen voordelen heeft. Natuurlijk wel: sportscholen bieden gespecialiseerde apparatuur en als het goed is werken er deskundige trainers; trainers die verstand hebben van bewegen, en met leuke en afwisselende trainingen zorgen dat je gemotiveerd blijft. Maar sinds kort hoef je zelfs voor professionele begeleiding niet meer naar de sportschool. Met Mindset.online haal je je eigen personal trainer(s) in huis, zodat je ook thuis onder deskundige begeleiding kunt trainen. Bij Mindset.online sport je thuis voor je eigen scherm. Of het nu fit worden, afvallen of spieropbouw is: onze trainers hebben altijd een topworkout voor je klaar.

De beste oefeningen om thuis te sporten

De beste oefeningen om thuis te sporten

Waar & wanneer jij wil. Op jouw niveau. De beste sportoefeningen voor thuis ontdek je bij Mindset.online.

Thuis sporten doe je met Mindset.online

Thuis sporten doe je met Mindset.online

Thuis sporten is een laagdrempelige manier om te starten met trainen.

Thuis Sporten is voor iedereen

Thuis sporten is voor iedereen!

In april en mei hebben we een aantal weken niet naar de sportschool kunnen gaan.

Thuis sporten

Thuis sporten door Corona

Vanwege de sluiting van sportscholen en het niet door kunnen gaan van verschillende groepssporten, zijn we in deze tijd aangewezen op onszelf als het aankomt op fit worden en blijven.

De beste oefeningen om thuis te sporten blog

Thuis sporten doe je met Mindset.online!

Thuis sporten is een laagdrempelige manier om te starten met trainen. In je eigen huis kun je lekker jezelf zijn, omdat er niemand is die je tijdens het sporten zit aan te staren.

Thuis sporten doe je met Mindset.online

Thuis Sporten is voor iedereen

Thuis sporten is voor iedereen!

In april en mei hebben we een aantal weken niet naar de sportschool kunnen gaan. Door de invloed van het coronavirus zijn we meer thuis, maar kunnen we geen tijd besteden om naar de sportschool te gaan.

Thuis sporten is voor iedereen!

Wat heb je nodig om thuis te sporten?

Voor thuis sporten hoef je echt geen complete home gym op te tuigen. Met onze gratis online workouts  train je namelijk met je eigen lichaamsgewicht. Alles wat je nodig hebt om effectief te trainen in je eigen huis zijn een matje, sportkleding, handdoek, en een flesje water. En natuurlijk een tablet, laptop of smartphone die je toegang geeft tot onze online workout programma.

Welke online workout past bij jou?

Als je hier aanmeldt, heb je toegang tot al onze gratis online workouts. Onze workouts duren gemiddeld maar 30 – 45  minuten, waardoor je ze makkelijk kunt inplannen en gemotiveerd blijft.

Online Workouts