Thuiswerk

Wil jij bijverdienen met thuiswerk?

Wil jij bijverdienen met thuiswerk?

Thuiswerken heeft heel wat voordelen. Soms is het fijn om samen met collega’s te werken in een bedrijf, maar je inkomen verdienen met thuiswerk is voor veel mensen een droom. Van thuis uit werken wil onder zeggen: geen files, zelf je uren kunnen bepalen, meer tijd voor de kinderen en meer vrijheid. Werken van thuis uit is voor veel mensen ideaal.

  • Maar hoe begin je daaraan?
  • Wat zijn de mogelijkheden van thuiswerken?
  • Wil jij gaan voor een (gedeeltelijke) carrière switch?

Bij Mindset.Online helpen we je graag verder!

Wil jij van thuis uit werken?

Zie jij het niet (meer) zo zitten om, naast je drukke gezinsleven, naar een werkgever te moeten?

Zou het niet geweldig zijn als je met jouw passie voor gezonde voeding anderen verder helpt en daarmee een mooi bedrag bijverdient voor je gezin? Dan hebben wij de ideale parttime baan voor jou!

Je kunt rekenen op onze maximale steun.

Is van thuis uit werken iets voor jou?

Van Thuis Uit Werken

Wil jij bijverdienen met thuiswerk?

Thuiswerk heeft heel wat voordelen. Soms is het fijn om samen met collega’s te werken in een bedrijf, maar je inkomen verdienen met thuiswerk is voor veel mensen een droom. Van thuis uit werken wil onder zeggen: geen files, zelf je uren kunnen bepalen, meer tijd voor de kinderen en meer vrijheid. Werken van thuis uit is voor veel mensen ideaal.

Maar hoe begin je daaraan? Wat zijn de mogelijkheden van thuiswerk? Wil jij gaan voor een (gedeeltelijke) carrièreswitch? Bij Mindset.Online helpen we je graag verder!

Ook voor jou is thuiswerk mogelijk!

Op vlak van thuiswerk is er dankzij internet tegenwoordig veel meer mogelijk dan enkele jaren geleden. En dat is ook te merken: meer en meer mensen verdienen nu al een extra inkomen met thuiswerk. Op dit moment hebben al meer dan een miljoen mensen een bijverdienste met werk van thuis uit. Waarom zou jij die stap niet wagen?

Zij hebben al een job van thuis uit

Vind je het niet eenvoudig om de stap te zetten om te werken van thuis uit? Durf je niet meteen een carrièreswitch te overwegen? Dan moet je zeker onze online presentatie eens mee volgen. Je hoort dan de verhalen van mensen die via Mindset.Online van thuis uit werken om een extra inkomen te verdienen.

Van thuis uit werken. Iets voor jou?

DONDERDAG, 30-4-2020

” Heel mijn leven heb ik een baan op een kantoor gehad en op een gegeven moment merkte ik dat ik wel wat meer uitdaging zou kunnen gebruiken. Daarom ben ik gaan kijken of ik iets kon vinden dat ik naast mijn werk kon gaan doen omdat ik graag wat extra inkomen wilde genereren. Van thuis uit werken was ideaal omdat ik dan kon zorgen dat ik kon werken op de momenten dat ik niet op kantoor zat.Ik heb toen heel wat informatie opgezocht en ben heel wat mogelijkheden tegengekomen. Ik was meteen enthousiast over het concept dat Mindset mijn voorstelde! Dit was één van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen. “

Lijkt van thuis uit werken wel iets voor jou?

👉 Bekijk hier onze presentatie 👈

Wil jij thuis bijverdienen?

24-04-2020 door Jaap

Thuiswerken
” Er zijn in België en Nederland heel veel mensen die niet genoeg verdienen om bijvoorbeeld een mooie hypotheek te kunnen afsluiten. Dat is heel vervelend want daardoor kan waarschijnlijk niet het huis kopen waar je graag in zou willen wonen. Het is daarom goed om te weten wat de mogelijkheden zijn om aan een extra inkomen te komen. Veel mensen hebben het idee dat zij dan een heel andere baan moeten nemen omdat zij op die manier denken hun salaris te kunnen verbeteren.

Ik kan jou zeggen dat dit niet zo hoeft te zijn. Je kan namelijk ook van werken van thuis uit. Wanneer je naast jouw huidige baan ook nog Thuiswerk gaat doen, dan kan je daar een mooi extraatje mee verdienen. Veel mensen hebben niet helemaal door waar zij thuis goed zouden kunnen doen. Vandaar dat het mij een goed idee leek om even in de pen te klimmen om meer te vertellen over het werk dat ik zelf doe.  Ik heb namelijk al heel lang de wens om meer te verdienen van thuis uit, maar ik wist nooit hoe ik dit moest doen. Ik had een baan die ik in principe wel leuk vond, maar waar ik niet heel veel mee verdiende.

Het was daarom mijn opdracht om te kijken waar ik meer geld vandaan kon halen. Ik heb toen besloten om op zoek te gaan. Ik had namelijk een aantal keer iets op het internet voorbij zien komen over ‘jobs van thuis uit’ en ik wilde graag weten of dat misschien ook iets voor mij zou kunnen zijn. Mindset heeft me die opportuniteit geboden. Als jij daarom ook op zoek bent naar iets waarmee je thuis kan bijverdienen, maar je weet niet precies waar je moet gaan zoeken, dan raad ik je aan om een keer de bedrijfspresentatie te volgen. Je ziet dan ook meteen mensen aan het woorden die ook van thuis uit werken. “

Wil jij hier meer informatie over?

Thuiswerk als fit- en gezondheidscoach

Bij Mindset.Online bieden we je de mogelijkheid voor een job van thuis uit als voedingscoach,  fit- en gezondheidscoach. Via de gezonde voedingsoplossingen kan je mensen stimuleren om gezonder te leven, gewicht te verliezen, op gewicht te blijven, … Het is een fijne manier om via thuiswerk andere mensen te helpen en hun vooruitgang mee te beleven. Dat geeft veel voldoening van je thuiswerk!

Veel vraag naar deze jobs van thuis uit

De vraag naar gezonde voeding groeit voortdurend, en zo ook de vraag naar gerichte begeleiding. Tijdens de opleiding tot voedingscoach dagen we je uit om de beste versie van jezelf te worden. Wij helpen je bovendien hoe jij die levensstijl kunt overdragen om andere mensen te helpen. Het doel is dat je mensen ondersteunt naar een ‘gezonde actieve levensstijl’. Dat kan grotendeels via thuiswerk om zo mensen te coachen en te ondersteunen. Voor veel mensen is echter ook het persoonlijke contact een belangrijke troef van dit soort thuiswerk!

We ondersteunen jou bij het werken van thuis uit

Natuurlijk sta je er niet alleen voor bij het werken van thuis uit. Wij begeleiden je graag bij je (gedeeltelijke) carrière switch. We geven informatie, zorgen voor een opleiding en begeleiden je verder bij het werken van thuis uit. Wij nemen je mee in alle stappen die nodig zijn om mensen te begeleiden naar het beste resultaat. Daarnaast leren we je hoe je van thuis uit zelfstandig aan de slag kan als fit-coach.

Interesse in thuiswerk? Volg onze online presentatie!

De makkelijkste manier om met thuiswerk te beginnen is één van onze presentaties te volgen! We leggen je dan vrijblijvend uit hoe jij kan thuis bijverdienen op een leuke manier. Duizenden mensen doen al dit soort thuiswerk en zijn hier heel tevreden over.

Spreekt dit je aan? Heb je altijd al iets willen doen waar je letterlijk en figuurlijk energie van krijgt? Vind je het leuk om met mensen te werken en spreekt een gezonde actieve levensstijl jou echt aan?

Kom Volg dan zeker naar een van onze vrijblijvende presenties… en wie weet geef jij je leven met thuiswerk een nieuwe wending!

BUSINESS OPPORTUNITY

Loop jij het risico je job te verliezen door de huidige maatregelen?

Wij kunnen jou helpen. Volg ons live info-moment

Laat je verrassen door wat we je allemaal te bieden hebben.

Bedrijfspresentatie