Online Presentatie

Voorstelling van wat we doen!

Laat je verrassen door wat we je allemaal te bieden hebben.

Success

Volg vrijblijvend onze Online Presentatie!

… en wie weet geef jij je leven een nieuwe wending!

Op onze online presentatie wordt er precies uitgelegd welke opportuniteit wij jou kunnen aanbieden. Je hoeft je hier zelfs niet voor te verplaatsten. Je kan deze van thuis uit volgen (én misschien wel met de rest van het gezin).

 

Wij laten jou kennis maken hoe je met enkele uren per week meer kan verdienen dan met een fulltime inkomen.

 

Gevolg: Een hoger inkomen, meer vrije tijd en meer levenskwaliteit.

Wat als… dit jouw leven kan veranderen?

We merken op dat er meer mensen open staan om eens te kijken naar een nieuwe zakelijke mogelijkheid. In deze economisch moeilijke en onvoorspelbare tijden, heb je dus echt wel de juiste keuze gemaakt !!

Wat doe jij vanavond?

Wij geven jou de kans om eens mee te kijken met welk uniek bedrijf wij samenwerken en hoe wij als ondernemende mensen een unieke business opbouwen die niet afhankelijk is van deze economie.

 

Sta jij open voor een andere zakelijke mogelijkheid waarbij je niet de kopzorgen hebt van traditioneel ondernemen, die niet afhankelijk is van economie en het gehele huidige Corona gebeuren?

 

Dan nodigen wij jou graag uit voor onze online presentatie.

Banner werk

Onze bedrijfspresentatie wordt live gebracht via Zoom. Zo kan je van thuis uit onze presentatie volgen zonder dat je je hoeft te verplaatsten. Tijdens deze presentatie tonen we je wat wij allemaal te bieden hebben en maak je kennis met collega’s die reeds actief zijn binnen ons bedrijf. Zo kan je uit de eerste hand een goede indruk krijgen of deze zakelijke mogelijkheid iets voor jou is en kan je nader kennismaken met de diverse voedingskundige programma’s.

Je bent van harte welkom om ons team te komen versterken.

Precies weten hoe het allemaal zit?

Volg hier onze ONLINE BEDRIJFSPRESENTATIE

Onze live online presentatie gaat door op:

 

✅ Maandag – 20u00 |  ✅ Donderdag – 20u00 |  ✅ Zaterdag – 10u00

Je kan onze live online presentatie vrijblijvend meevolgen via zoom op jouw laptop, tablet of smartphone.

Kan je niet meekijken op deze dagen?
Of wens je liever een afspraak? Dat kan ook!

Zou jij ook graag een extra inkomen willen genereren?

Testimonial van iemand die bij ons gestart is:

Extra Inkomen vanuit thuis

Ik ben erg blij met mijn extra inkomen

“Ik had een baan die redelijk goed verdiende, maar waar ik eigenlijk helemaal niets meer aan vond. De uitdaging was na enkele jaren volledig verdwenen en daarom was ik aan het uitkijken naar een nieuwe uitdaging.

Ik wilde echter mijn huidige job niet opgeven omdat ik een hypotheek had lopen en deze uiteraard moest betaald worden. Ik kon dus niet zomaar zeggen dat ik zou stoppen met mijn baan. Daarom ben ik gaan kijken waar en hoe ik een extra inkomen zou kunnen verdienen. 

Ik wilde ook nog graag een stukje persoonlijke ontwikkeling en daarom moest ik wel even zoeken waar ik deze combinatie zou terugvinden.

Ik heb toen op het internet gekeken en ik heb toen en een aantal interessante mogelijkheden gevonden. Mindset.online was één van de opties omdat er een mooie extra bijverdienste werd aangeboden. Ik was héél benieuwd naar wat Mindset te bieden had en daarom heb ik mij puur uit interesse maar aangemeld. Ik was onder de indruk van welke mogelijkheden er allemaal waren voor een extra bijverdienste. 

Wat ik heel leuk vind is dat dat ik nu een mooi extra inkomen heb, maar dat ik ook als persoon enorm geëvolueerd ben. Ik ben daarom ook erg blij dat ik contact heb opgenomen.”