ZAKELIJKE MOGELIJKHEID

Extra Inkomen Genereren

Ontdek onze zakelijke mogelijkheid

Wij bieden je de mogelijkheid om met je eigen tijd tijd en toewijding jouw zelfstandige onderneming te starten, parttime of fulltime rondom je gezin, studie, baan of andere bestaande activiteiten. Je kan kiezen waar en wanneer je werkt, op welke manier je wilt werken, het bedrag dat je wilt verdienen en hoeveel moeite je erin wilt steken.

Ons bedrijf is gestart in 1980 en is wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 90 landen. Vrijheid en ondernemerschap, dat is hét grote voordeel. De keuze is aan jou.

Je kan je activiteiten in je eigen tempo opbouwen in alle aangesloten landen, zonder dat het je huidige studie, baan of andere verplichtingen in gevaar brengt. Neem vrijblijvend deel aan onze presentatie.

Ben jij ook op zoek naar een extra inkomen voor meer financiële zekerheid?

✔ Wilt je een eigen bedrijf starten? ✔ FITPRENEUR worden? ✔ Wil je vanuit huis of waar ook ter wereld werken?

Ontdek hoe jij van thuis uit op een ontspannen manier een extra inkomen of bijverdienste én zelfs een fulltime inkomen kan genereren.

Vrijheid is enorm belangrijk en daarom mag je zelf bepalen op welke tijdstippen je werkt.  Jij bent je eigen baas 🙂

Ben je op zoek naar een extra inkomen? Dan kan je ook terecht bij Mindset.Online. Lees hier hoe je bij ons kan bijverdienen of lees meteen enkele getuigenissen van mensen die via ons een extra inkomen bijverdienen.

BUSINESS OPPORTUNITY

Loop jij het risico je job te verliezen door de huidige maatregelen?

Wij kunnen jou helpen. Volg ons live info-moment

Laat je verrassen door wat we je allemaal te bieden hebben.

Bedrijfspresentatie

Voordelen

✔ Wat zijn jouw voordelen?
✔ Waarom zou je nu starten?
✔ Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Carrièreswitch

Meer vrije tijd

Nieuwe mensen ontmoeten

Opleidingen

Overerfbaar inkomen

Pensioenzekerheid

Persoonlijke ontwikkeling

Promoties

Benieuwd naar jouw voordelen?

Infoaanvraag formulier

De zakelijke mogelijkheden van Mindset.online

Wij bieden een unieke opportuniteit aan iedereen die hun leven wil veranderen en ook bereid is hiervoor te werken.
In onze wereld is nu eenmaal niets gratis.

Wij gaan gemiddelde geldfoto niet plaatsen om de aandacht van iedereen hier te trekken, omdat we alleen reacties willen van mensen die écht iets willen en de tijd nemen om te lezen wat we aan te bieden hebben. 🙂

Onze business ligt in de voedingssector en wij bieden mensen volgende zaken aan:

  1. Gezonde actieve levensstijl mét resultaten
  2. Financiële kansen

 

Wat kun je verwachten:

  • Een beursgenoteerd netwerkmarketingbedrijf dat al maar dan 40 jaar actief is en de beste producten in het assortiment heeft!
  • Een team van meer dan 9000 mensen die voltijds voor het bedrijf werken en tot jouw dienst staan ​​om het bedrijf, producten, service, … nog beter te maken.
  • Begeleiding om jouw eigen bedrijf te kunnen starten + een persoonlijke mentor (iemand van ons team) die jou bij alles zal begeleiden zodat jij ook kan wat wij doen! (geen ervaring nodig).
  • Een wederkerig extra inkomen, afhankelijk van hoe hard je bereid bent om te werken (meer financiële vrijheid).
  • Een overdraagbaar inkomen (Royalty’s) die je opbouwt om nadien aan jouw erfgenamen te kunnen doorgeven. Dus een beter leven voor jouw, EN voor jouw kinderen.
  • Een (internationale) business opbouwen in meer dan 92 verschillende landen en de mogelijkheid om vandaag al te starten met jouw bedrijf!

Als je meer wil weten hoe dit allemaal kan en ook mogelijk is, vul dan xxx in. Dan sturen we je meer informatie over deze unieke zakelijke kans.

Het is tijd om aan jouw inkomen te werken, niet aan dat van jouw baas! 🙂

Join us!

Zou het niet geweldig zijn als jij ook andere mensen kunt helpen met het bereiken van hun doelen?
Meer dan een miljoen Herbalife Nutrition Members over de hele wereld leveren een bijdrage aan de gezondheid en fitheid van miljoenen mensen.

We bieden jou graag de mogelijkheid om met onze steun een eigen bedrijf te starten of extra inkomen te genereren naast een baan of opleiding. Samen maken we de wereld gezonder!

Frontpage