Eigen bedrijf starten

Join us!

Zou het niet geweldig zijn als jij ook andere mensen kunt helpen met het bereiken van hun doelen?
Meer dan een miljoen Herbalife Nutrition Members over de hele wereld leveren een bijdrage aan de gezondheid en fitheid van miljoenen mensen.

We bieden jou graag de mogelijkheid om met onze steun een eigen bedrijf te starten of extra inkomen te genereren naast een baan of opleiding. Samen maken we de wereld gezonder!

Frontpage
Kim-Kind

Bijverdienen vanuit thuis

Your content goes here.

mindset

Fitcoach

Your content goes here.

Vrouw-groot

Extra Bijverdienste

Your content goes here.

Male-kleine

Eigen bedrijf starten

Your content goes here. 

Als onafhankelijke Herbalife-distributeur kunt u geld verdienen door:
• Herbalife-producten verkopen die u met korting koopt.
• Sponsoring van iemand die Herbalife-producten verkoopt of met korting koopt voor eigen of huishoudelijk gebruik.
• U kunt niet alleen geld verdienen om iemand te werven of te sponsoren.

Restitutiebeleid distributeur:
Als het distributeurschap om welke reden dan ook wordt geannuleerd, kunt u alle ongeopende producten die in de voorgaande 12 maanden zijn gekocht, retourneren voor een volledige terugbetaling. Om een ​​terugbetaling te verkrijgen, kunnen distributeurs Herbalife bellen op 866-866-4744 of het terugbetalingsformulier indienen dat beschikbaar is op MyHerbalife.com.

VERKOOP HERBALIFE®-PRODUCTEN

Ben je klaar om het leven van mensen te helpen veranderen met de beste voedings- en gewichtsbeheersingsproducten ter wereld?

WAAROM HERBALIFE?

Wij zijn een wereldwijd voedingsbedrijf dat sinds 1980 mensen helpt een gezond, actief leven te leiden. Onze producten zijn exclusief verkrijgbaar via een netwerk van onafhankelijke distributeurs van Herbalife in meer dan 90 landen.

THE GOLD STANDARD

DE GOUDEN STANDAARD
We beschermen onze distributeurs met sterke garanties.

Customer Support

Curabitur quis dui volutpat, cursus eros elut commodo elit cum sociis natoque penatibus
Wij helpen mensen op zeer korte tijd hun financiële dromen en wensen te verwezenlijken,zonder dat men daar zelf voor moet investeren. Daar wij deze investering zelf doen, willen wij ook alleen maar samenwerken met die mensen, die de juiste HOUDING EN INZET hebben. Als u denkt deze kwaliteiten te bezitten, aarzel dan niet en vul het contactformulier in.

U heeft de kans om deel uit te gaan maken van een zeer groot internationaal bedrijf (actief in meer dan 158 landen wereldwijd en met een jaarlijkse omzet van 3 miljard dollar) – een zeer dynamisch bedrijf dat 37 jaar bestaat en ieder jaar met minimaal 20% groeit – een bedrijf met de allerbeste toekomstperspectieven waar u een onbeperkte doorgroeimogelijkheid heeft en dat zijn medewerkers beloont naar inzet met daarbuiten nog vele extra’s zoals extra winstdeling, een auto op kosten van het bedrijf, internationale reizen, het verkrijgen van royalty’s en een gegarandeerd inflatie-bestendig (extra) pensioen.

Als toonaangevend bedrijf op wereldvlak in alles wat met GEZONDHEID & LIFESTYLE te maken heeft, informeren en richten wij de consument in het algemeen naar een idealere levensomstandigheid met hoogwaardige natuurproducten in een marktgebied alleen al in de BeNeLux van ca. € 25 miljoen per dag.

De alsmaar groeiende behoefte van de consument wereldwijd om steeds meer en meer natuurlijk en gezonder te willen leven, werkt alleen maar extra versterkend in deze gigantische industrie.

In dit kader leiden wij op ieder niveau mensen op, die hiermee het inkomen gaan verdienen wat ze zelf willen, terwijl wij in u investeren.

De mogelijkheid van parttime werken (5 uur per week) en daarmee minimaal € 500 per maand te verdienen, kan zeer gemakkelijk gecombineerd worden met uw huidige baan of zelfstandige activiteit. Deze combinatie is zelfs nog mogelijk indien u fulltime (10 – 15 uur per week) bij ons werkt en € 2.000 en meer per maand verdient.

Voor dezen en hen die verder willen doorgroeien naar nog hogere inkomens is zelfs geen speciaal diploma nodig. Wij verzorgen zelf de praktijk gerichte opleidingen en steeds vanuit onze organisatie.

STARTEN MET HERBALIFE

Heeft u er genoeg van om voor anderen te werken? Wilt u uw eigen baas zijn? Wilt u zelf uw inkomen bepalen en wat extra verdienen als appeltje voor de dorst? Dan bent u niet de enige!

Sommigen durven de stap echter niet te nemen maar u staat op het punt om te kiezen voor de zakelijke mogelijkheid van Herbalife.

De zakelijke mogelijkheid van Herbalife biedt u de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt aan uw eigen business. U kunt kiezen waar en wanneer u werkt en hoe u uw business structureert. Natuurlijk hangt wat u eruit haalt af van wat u erin heeft gestopt maar met Herbalife is dat uw eigen keuze.

Maar u heeft ook de zekerheid dat u ondersteuning krijgt van een succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf.

Met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten, u heeft hier dan ook geen opleiding of ervaring voor nodig. Een ervaren onafhankelijke Member leert u alles wat u moet weten en blijft u ondersteunen en helpen om uw business te ontwikkelen.

 

START UW EIGEN BEDRIJF

Geïnteresseerd?

Herbalife is een wereldwijd opererend voedingsbedrijf dat mensen over de hele wereld helpt een evenwichtige, actieve levensstijl te leiden. Onze producten worden verkocht via Onafhankelijk Herbalife Members en zijn daarom niet verkrijgbaar in de winkels. De member waarbij u uw producten koopt, is tevens uw coach en helpt u de beste resultaten te behalen. Wanneer u onderstaand formulier invult, zult u gecontacteerd worden door een Member die u kan helpen de juiste producten voor u te vinden. Indien u meer te weten wilt komen over onze zakelijke mogelijkheid, klik hiee

Start met Herbalife!

Wanneer u onderstaand formulier invult zal een onafhankelijk Herbalife Member contact met u opnemen en u informeren over de zakelijke mogelijkheid. Wanneer u meer over onze producten wilt weten, klik hier

  • Verdienen wat u waard bent
  • Mensen helpen bij het leiden van een actieve en gezonde lifestyle
  • Meer tijd besteden met familie en vrienden
  • Vanuit huis, vanaf het stand of waar dan ook werken!
Form | Zakelijke Mogelijkheid