Opleiding

Herbalife is ‘learning on the job’ en je kunt al goed verdienen terwijl je leert!
FORM

(herschrijven) Wij helpen mensen op zeer korte tijd hun financiële dromen en wensen te verwezenlijken,zonder dat men daar zelf voor moet investeren. Daar wij deze investering zelf doen, willen wij ook alleen maar samenwerken met die mensen, die de juiste HOUDING EN INZET hebben. Als u denkt deze kwaliteiten te bezitten, aarzel dan niet en vul het contactformulier in. Wij helpen mensen op zeer korte tijd hun financiële dromen en wensen te verwezenlijken,zonder dat men daar zelf voor moet investeren. Daar wij deze investering zelf doen, willen wij ook alleen maar samenwerken met die mensen, die de juiste HOUDING EN INZET hebben. Als u denkt deze kwaliteiten te bezitten, aarzel dan niet en vul het contactformulier in.

U heeft de kans om deel uit te gaan maken van een zeer groot internationaal bedrijf (actief in meer dan 158 landen wereldwijd en met een jaarlijkse omzet van 3 miljard dollar) – een zeer dynamisch bedrijf dat 37 jaar bestaat en ieder jaar met minimaal 20% groeit – een bedrijf met de allerbeste toekomstperspectieven waar u een onbeperkte doorgroeimogelijkheid heeft en dat zijn medewerkers beloont naar inzet met daarbuiten nog vele extra’s zoals extra winstdeling, een auto op kosten van het bedrijf, internationale reizen, het verkrijgen van royalty’s en een gegarandeerd inflatie-bestendig (extra) pensioen.

Als toonaangevend bedrijf op wereldvlak in alles wat met GEZONDHEID & LIFESTYLE te maken heeft, informeren en richten wij de consument in het algemeen naar een idealere levensomstandigheid met hoogwaardige natuurproducten in een marktgebied alleen al in de BeNeLux van ca. € 25 miljoen per dag.

De alsmaar groeiende behoefte van de consument wereldwijd om steeds meer en meer natuurlijk en gezonder te willen leven, werkt alleen maar extra versterkend in deze gigantische industrie.
In dit kader leiden wij op ieder niveau mensen op, die hiermee het inkomen gaan verdienen wat ze zelf willen, terwijl wij in u investeren.

De mogelijkheid van parttime werken (5 uur per week) en daarmee minimaal € 500 per maand te verdienen, kan zeer gemakkelijk gecombineerd worden met uw huidige baan of zelfstandige activiteit. Deze combinatie is zelfs nog mogelijk indien u fulltime (10 – 15 uur per week) bij ons werkt en € 2.000 en meer per maand verdient.
Voor dezen en hen die verder willen doorgroeien naar nog hogere inkomens is zelfs geen speciaal diploma nodig. Wij verzorgen zelf de praktijk gerichte opleidingen en steeds vanuit onze organisatie.

Fit4Life = online live voedingslessen

(Herschrijven) HERBALIFE COACH ACADEMIE

Door Herbalife worden landelijk allerlei trainingen aangeboden op ieders niveau, zodat jij je altijd (op eigen initiatief: niets is verplicht) kunt blijven ontplooien.

We als team bieden lokaal trainingen met als doel: het opstarten, uitbouwen en onderhouden van jouw Herbalife Nutrition praktijk. Om van hieruit samen verder te groeien, zoeken wij landelijk collega’s die zich bij ons team willen aansluiten. Voel jij je aangesproken?

Instromen in de trainingen (landelijk) is altijd mogelijk. Woon je dus niet (nabij) Almere, dan weten wij de weg naar de juiste training bij jou in de buurt.

Ook worden bepaalde trainingen via ZOOM georganiseerd, zodat je “vanuit je luie stoel met een theetje” via je telefoon, laptop of tablet deel kunt nemen en het dus weinig tijd kost.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wat stellen wij aan u voor?

Wat doen wij, wat is onze activiteit, wat kan u doen voor uzelf?

Wij promoten enkel legaal en eerlijk thuiswerk. Inkomsten dienen worden aangegeven door de medewerkers zelf. Vaak gebeurt dit door een zelfstandig bijberoep, wat extra fiscale voordelen met zich meebrengt.

 

Wat moet u doen?

Traditioneel worden in ons bedrijf producten vanuit eigen ervaring en resultaat gepromoot via mond-aan-mond reclame, in de nabije omgeving of kennissenkring, via warme contacten en relaties. Voor velen vormt dit al de basis van een stabiele business, maar best wordt dit aangevuld met marketingstrategieën waardoor u aanvragen van geïnteresseerden krijgt.

Vergelijk het met wat u vertelt aan uw vrienden en kennissen wanneer u naar een goed restaurant bent geweest, lekker hebt gegeten, vriendelijke en correcte bediening hebt gekregen, toffe ambiance en het zelfs niet duur was. DAAR vertelt u over, en over u tevreden u bent. Daarop zullen waarschijnlijk mensen reageren, “ik ga er ook eens eten”.

Wat u net deed was PROMOTIE van dit restaurant omdat u TEVREDEN bent.

WIJ doen NET HETZELFDE, met de resultaten die wij hebben behaald door het gebruik van onze producten.

Geeft het restaurant u een commissie op de omzet van de referenties die jij hun hebt bezorgd? Waarschijnlijk niet.

Herbalife doet dit wel,

en dat is eigenlijk wat we doen: PROMOTIE van ons eigen resultaat.

 

Wanneer u dan aanvragen krijgt van geïnteresseerden, stuurt u hen de gevraagde informatie toe. Dit kan een proefpakket zijn met producten en een prijslijst, of een informatiesessie in groep, wat kan leiden tot een verkoop, daar waar een uitnodiging naar een (online) presentatie betreffende de zakelijke mogelijkheid met Herbalife kan leiden tot werving van nieuwe medewerkers die zullen samenwerken met u in uw organisatie.

 

Herbalife is een netwerkbedrijf; dwz. dat u kan werken op de manier waarop u dat wil, waar u wil en zoveel u wil. U bent volledig vrij en er is geen enkele aankoopverplichting.

Vergelijk het met autorijden. U heeft een rijbewijs nodig (bij ons heet dit een licentie), er zijn regels in het verkeer, maar u rijdt waar, wanneer en zoveel u wil. Niemand verplicht u om te rijden. Wanneer u leert autorijden heeft u een begeleider of coach, totdat u het kan.

Als onafhankelijk Herbalife verdeler is dit net hetzelfde. U bent u volledig vrij om te kiezen op welke manier u uw business uitbouwt, én u staat er niet alleen voor; ook hier heeft u een coach-begeleider die u bijstaat en helpt.

 

Binnen ons support- en trainingssysteem worden verschillende werkmethodes aangeleerd waardoor u op een professionele manier mensen kan interesseren in de voedingsproducten of de zakelijke mogelijkheid van Herbalife. Van folderbedeling tot internetadvertenties… offline en online marketing…, het werkt allemaal.

 

Hoe verdient u bij?

Als onafhankelijk Herbalife verdeler koopt u producten met korting in bij Herbalife en uw gebruikers kopen deze vervolgens van u aan de vastgestelde verkoopprijs. Het verschil is uw directe winst. Typisch hebben verdelers 20-25 maandelijkse gebruikers.

 

Voor info over de producten van Herbalife, ga naar www.herbalife.be

 

Bijverdienen met Herbalife biedt u de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt aan uw eigen business. Resultaten en succes zijn afhankelijk van eigen inzet, motivatie en eventueel leidinggevende capaciteiten.

 

U kan anderen betrekken als medewerker en zo verdelers toevoegen aan uw organisatie.

 

Uw inkomen met Herbalife is steeds afhankelijk van de omzet die u zelf of indirect via uw organisatie van verdelers realiseert. Daarom moet u begrijpen dat het tijd en inspanning vraagt om een inkomen op te bouwen en mag u zeker in het begin geen onrealistisch grote bedragen verwachten. Mettertijd kan dit natuurlijk oplopen.

 

Bekijk volgende officiële documenten van het bedrijf Herbalife:

• Welkom bij de Zakelijke Mogelijkheid van Herbalife.

• Bedrijfsadministratie & Marketing Plan (compensatieschema).

• Verklaring van de gemiddelde bruto vergoeding.

In dit zakenmodel bent u geen werknemer van Herbalife. U tekent dus geen contract en hangt daardoor ook niet vast aan verplichtingen. Wel heeft u een licentie nodig wat u de toelating geeft om met Herbalife te kunnen werken wereldwijd. U heeft alle mogelijkheden en kiest zelf hoe ver u wil gaan. Er is geen minimale aankoopverplichting en u kan elk moment stoppen als u dat wil, zonder uitstapkosten.

 

Vanaf dag 1 wordt u bijgestaan door een ervaren team. Stap voor stap trainingsprogramma’s ondersteunen u in de opbouw van uw eigen bedrijf van thuis uit.

 

 

Onze werkwijze

Dankzij het unieke businessmodel, leren wij u een eigen succesvolle zaak op te zetten met een actief, eigen inkomen en een royalty inkomen.

Actieve inkomsten krijgt u van de mensen die gebruiker worden van Herbalife producten, die via u starten. Royalty inkomsten wordt maandelijks door Herbalife uitbetaald op uw bankrekening, en is een % over de omzet van het door u gebouwde distributienetwerk van onafhankelijke verdelers. U heeft hier geen verkoopservaring voor nodig.

 

Dikwijls is het beter van geen verkoopservaring te hebben.

 

Dankzij moderne businesstools en een proefpakket systeem komt u enkel in contact met mensen die reeds interesse hebben in de resultaten die wij te bieden hebben, waardoor u zelf geen mensen hoeft te overtuigen of in de letterlijke zin moet kunnen verkopen. Via onze werkwijze is het perfect mogelijk om volledig van thuis uit te werken en hoeft u in geen geval deur-aan-deur te gaan.

 

 

 

Geld verdienen

Belangrijk! Wij zijn geen snel rijk systeem maar

een serieuze zakelijke mogelijkheid.

 

Geld is belangrijk in ons leven… Of niet?

…Geld is alleen maar belangrijk wanneer we er niet genoeg van hebben.

Méér geld geeft je enkel meer keuzes die je kan maken, zoals bijvoorbeeld:

• Meer tijd voor de partner en het gezin en de kinderen.

• Een betere woonomgeving of huis, verandering van interieur.

• Een ander soort of meer vakanties, de cruise die je allang wilde doen.

• Meer shop en verwen-momenten.

• Die nieuwe wagen waar je allang van droomt.

• De betere gevulde bank- en spaarrekening.

• Werken omdat je wil werken, niet omdat je “het nodig hebt”.

• Je leven organiseren hoe jij dat wil, niet hoe je baas het wil.

 

Waarom is die droom van deze vrijheid voor veel mensen zo ver weg?

Is het u al opgevallen dat alles aan een snel tempo steeds duurder wordt? Er blijft steeds minder over op de bank tot de volgende (uit)betaling van je salaris. Tijden veranderen! De oude regels gelden niet meer maar hebben plaats gemaakt voor nieuwe regels! De meeste mensen zijn zo druk bezig dat ze de verandering niet hebben zien aankomen.

 

ALS u hieraan iets wil doen voor uzelf…

..dan ben je hier op de juiste plaats gekomen…

• U kan een beetje extra verdienen

• een beetje meer verdienen

• een partime inkomen opbouwen

• een fulltime inkomen opbouwen

• een carrière en droomleven opbouwen

 

Totale vrijheid? Het kan!

 

Realiteit of mythe?

Er zijn mensen die de veranderingen hebben zien aankomen en die geleerd hebben hoe ze persoonlijke vrijheid kunnen creëren door de ‘nieuwe regels’ van de hedendaagse economie toe te passen. Op de pagina ‘Succes verhalen’ kan u enkele van deze personen terugvinden…

 

Neem contact met ons

 

Stuur ons een ingevuld contactformulier terug als EERSTE STAP;

wij nemen dan spoedig contact met je op.

 

Succes !

 

Opleidingen

Teamtrainingen

Infoavond(en)

Leadership Development Weekend

(Zoom?)

Extravaganza

Herbalife is ‘learning on the job’ en je kunt al goed verdienen terwijl je leert!

 

 • Stap voor stap trainingsprogramma
 • Persoonlijke begeleiding van ervaren coach
 • Online trainingsprogramma
 • Werkzaamheden zijn door iedereen te leren
 • Praktijktrainingen door succesvolle collega’s
 • Persoonlijke ontwikkeling

Het werken met Herbalife is door iedereen te leren, ongeacht je leeftijd, achtergrond, opleidingsniveau en werkervaring. Ons stap voor stap trainingsprogramma voorziet in alles wat je nodig heb om succesvol vanuit huis te werken:

 • Handboek uit het Herbalife Member Pack
 • Persoonlijke coach (Herbalife sponsor)
 • E-learning: online trainingen, 24/7 beschikbaar
 • Success Training Seminars: leren van succesvolle collega’s
 • Praktijktrainingen zoals demo-workshops
 • Leadership Development Weekenden
 • Internationale Herbalife Nutrition trainingen

De trainingen zijn niet alleen leerzaam en inspirerend, maar ook de ideale gelegenheid om collega’s uit je regio te ontmoeten en initiatieven te nemen voor samenwerking. Verder zijn plezier, positiviteit en collegialiteit belangrijke ingrediënten!

Het eerstvolgende Success Training Seminar is op:

Locatie:

AGENDA

Kom jij ons team versterken? – Banner

Banner onderaan – Vrijblijvend een infoavond bijwonen?

Banner onderaan – Leer je eerst graag onze producten kennen?

FORM

Meer weten? Wij bellen jou!