Passief Inkomen

Een passief inkomen? Zo simpel kan het zijn!

Wat is een passief inkomen precies?

Om te begrijpen wat een passief inkomen is, maken we graag de vergelijking met een actief inkomen.

Je hebt een actief inkomen wanneer je geld verdient door het leveren van goederen of diensten. Concreet: je werkt, veelal in een vast stramien en voor een baas, en daarvoor ontvang je een salaris.

Een passief inkomen genereren betekent dat je geld verdient voor een inspanning die je in het verleden hebt geleverd. Kortweg: je ontvangt inkomsten zonder dat je daar effectief verder voor hoeft te werken.

 

Wat je verder nog moet doen om je passief inkomen in stand te houden, is meestal minimaal of vaak zelfs helemaal niet nodig.

Wil jij ook een passief inkomen genereren?

Waarom een passief inkomen genereren?

Een passief inkomen wordt vaak ook wel ‘slapend rijk worden’ genoemd. Daar wordt natuurlijk niemand kwaad van en we kunnen allemaal massa’s redenen bedenken waarom we dat willen.

Is van thuis uit werken iets voor jou?

Passief inkomen Genereren

Enkele voorbeelden:

✅ Je wil meer vrije tijd om door te brengen zoals jij dat wil. Extra tijd om aan je gezin te spenderen, voor iemand te zorgen of te combineren met een hobby of passie.

✅ Je blijft na een scheiding alleen achter en hebt moeite om de eindjes aan elkaar te knopen.

✅ Je bent op pensioen maar merkt dat je niet langer rond komt. Of je wil net wat vroeger op pensioen gaan, maar zonder loonverlies.

✅ Je hebt te kampen met openstaande schulden en wil jezelf daar niet voor te pletter werken.

✅ Je moet jezelf door een financiële crisissituatie worstelen waarbij je actieve inkomen geheel of gedeeltelijk wegvalt. De coronacrisis is daar een mooi voorbeeld van.

✅ Je wil gewoon wat extra geld verdienen, gewoon om jezelf regelmatig op iets leuks te kunnen trakteren. Reizen, mooie kleren, ongestoord kunnen doen waar je zin in hebt.

Voordelen van een passief inkomen

Werk jij ook al jaren in een ambitieloze, uitputtende, slopende functie? Moet je tergend lange dagen kloppen, weekendshifts, kostbare momenten missen? Heb je het gevoel dat je leven aan je voorbijgaat en je ‘geleefd wordt’? Voel je ondanks je inspanningen dat je er financieel eigenlijk veel te weinig voor in de plaats krijgt?

Dan behoor je tot de overgrote meerderheid van onze bevolking. Geen wonder dat de depressies, aanslepende ziektes en burn-outs pieken als nooit tevoren.

Je verlangt allicht naar meer vrijheid en het idee van een passief inkomen verdienen wordt wel heel aantrekkelijk. Begrijpelijk. Maar hoe begin je eraan? Zonder een zetje, wat deskundige hulp of een duwtje in de rug lijkt het allemaal een verre droom. Precies voor mensen als jij hebben wij een bijzonder programma ontwikkeld.

Wil je weten hoe dat werkt? Lees dan vooral verder….

Lijkt een passief inkomen verdienen wel iets voor jou?

👉 Volg dan zeker onze presentatie 👈

Een passief inkomen verwerven in België

Ons land wordt gedomineerd door hoge belastingdruk, fikse vaste kosten (verzekeringen, hypotheken, …) en een aanzienlijke maatschappelijke druk. Op sociale media worden we voortdurend om de oren geslagen met verhalen en plaatjes waarin mensen heel graag laten zien hoe goed ze het doen – vooral financieel en materieel. In een land als België komt een passief inkomen dus behoorlijk goed van pas. Niet per se omdat je wil meedraaien in een fake wereld, maar wel om jezelf staande te houden onder de toenemende druk en gewoon comfortabel te kunnen leven volgens de heersende tendensen.

Geen wonder dat ons unieke programma zoveel succes en bijval kent. Heel wat mensen willen een extra passief inkomen in België. We werken onszelf te pletter en willen daarvoor een fijne levensstandaard in de plaats. Terecht, want dat verdien je ook!

Een passief inkomen verwerven in België

Hoe creëer je zo’n passief inkomen?

Er bestaan talloze manieren om een passief inkomen te genereren. Ons programma dankt haar succes aan haar voortdurende inkomstenstroom die maar blijft aanzwellen en zichzelf in stand houdt met minimale inspanning. Een passief inkomen is geen mythe, maar het is ook geen ‘gratis geld’. Wel is het geld dat op gegeven moment vlotjes en moeiteloos naar je toestroomt, omdat je het meeste werk al hebt geleverd. Je kan daarna periodiek de vruchten plukken van je eerdere prestaties. Dat is precies de reden waarom ook jij in het opbouwen van een passief inkomen zou moeten investeren.

 Wanneer jij één van de vele mensen bent…

  • die wel graag een extra inkomen wil maar daar niet al teveel tijd voor wil inruilen
  • die minder afhankelijk wil zijn van directe arbeid

die nood, behoefte of gewoonweg zin heeft in een extra inkomen
… loont het beslist de moeite ons even te contacteren voor meer informatie.

BUSINESS OPPORTUNITY

 Laat je verrassen door wat we je allemaal te bieden hebben.

Bedrijfspresentatie

Hoe een passief inkomen opbouwen

Ons programma is erop gericht jou te voorzien van extra inkomsten. Het klinkt misschien wat te mooi om waar te zijn, maar alles wat je nodig hebt is wat tijd en een solide internetverbinding. En dat alles…

  • zonder dat je zwaar financieel moet investeren
  • zonder dat je risico’s moet nemen
  • zonder ingewikkelde cursussen te moeten volgen
  • zonder diplomavereisten.

Wat verwachten we wél? Een positieve mindset. We hebben het hier over een growth mindset. Je moet ZIN hebben om erin te vliegen, gedreven en gemotiveerd zijn en de wil aan de dag leggen om erin te vliegen. Eens je gelanceerd bent zal je merken dat het eigenlijk een moeiteloos proces is. (En je afvragen waarom je hier niet eerder aan begonnen bent!)

Een passief inkomen verdienen via het internet

Ben je benieuwd naar de manieren waarop wij je kunnen helpen een passief inkomen te verdienen? Ons programma maakt vooral gebruik van een betrouwbaar systeem waarbij jij online aan de slag gaat.

Dat betekent dat je…

  • eenvoudig van thuis uit kan werken (of vanop het strand, een hotel of terrasje)
  • kan werken wanneer jij wil en wanneer het jou past
  • je over alle vrijheid beschikt over hoeveel, waar en hoe. Geen baas om je aan te verantwoorden: jij beslist zelf wat je doet.

Aangezien je dit leest, beschik je hoogstwaarschijnlijk al over internet én tijd. Prima, dan kunnen we eigenlijk beginnen. Waar wacht je nog op?