VOEDING BLOG

Koolhydraten Blog

Ideaal Ontbijt

Ideaal Ontbijt. Weg met futloosheid, ga voor het ideaal ontbijt. Een gezond ontbijt is de basis voor een gezond lichaamsgewicht.

Ideaal Ontbijt

Aminozuren Blog

Aminozuren

In totaal zijn er 23 verschillende aminozuren. Het lichaam kan slechts een gedeelte van deze aminozuren zelf aanmaken en een gedeelte moet worden opgenomen via de voeding.

Aminozuren

Eiwitten Blog

Eiwitten

Met onderstaand artikel proberen we meer informatie te geven over één van deze macronutriënten: de eiwitten

Eiwitten

Koolhydraten Blog

Koolhydraten

Als we het woord koolhydraten ontleden, kunnen we al een klein beetje afleiden wat de chemische samenstelling van een koolhydraat inhoudt: Koolstof en water.

Koolhydraten

Proteïnen Blog

Proteinen

Proteïnen zijn essentiële componenten van iedere cel in het lichaam. Het zijn macrovoedingsstoffen die bestaan uit 22 ‘bouwstenen’ die aminozuren genoemd worden die aan elkaar gebonden worden om de structuur van proteïnen te geven.

Proteïnen

Sportdranken Blog

Sportdranken

Zijn sportdranken nuttig? In de actieve voedingsdriehoek zitten de sportdranken in de restgroep omdat het gebruik van dergelijke dranken voor de meeste recreatieve sporters niet te verantwoorden is.

Sportdranken

Sportvoeding

Sportvoeding

Wil jij meer uit je workout halen? Dan adviseren wij onze sportvoedingslijn. Deze is gebaseerd is op de meest recente wetenschap en ontwikkeld is voor iedereen. Of je nu een rustige jogger bent, iemand die van de sportschool houdt, of een topsporter.

Sportvoeding voor optimale prestaties