Ideaal Ontbijt

26 februari 2020

Ideaal Ontbijt

Voeding

We willen er allemaal goed uit zien en ons fit voelen de beste versie van ons zelf zijn! Maar voor de een kost dat wat meer moeite als voor de ander. Steeds duidelijker word hoe belangrijk voeding in dit geheel is.

Wij zijn er inmiddels achter dat je voeding voor 80% en je lichaamsbeweging voor 20% impact heeft bij het bereiken van de beste versie van jouzelf! Voor iedereen is die “ beste versie” anders, en iedereen heeft een ander streven. Wij streven er naar om naar de beste versie van JOU te gaan. Veel mensen gingen je al voor. Ook zij kwamen eerst voor een Fit-check, en vanuit daar hebben we samen met hun een persoonlijk plan gemaakt!

Wil jij weten hoe je bij die beste versie van jezelf komt?

Ideaal Ontbijt

WEG MET FUTLOOSHEID, GA VOOR ‘N IDEAAL ONTBIJT!

Een gezond ontbijt is de basis voor een gezond lichaamsgewicht.

Met de Herbalife ontbijtproducten kunt u de dag op de juiste manier beginnen.

Ontbijt ik op de verkeerde manier?

Enerzijds zijn er heel wat mensen die niet ontbijten. Zij die niet ontbijten ‘s ochtends, zullen doorheen de voormiddag mogelijks last krijgen van futloosheid en concentratiestoornissen. Op die manier grijpen ze sneller naar zoete snacks, wat uiteraard een negatieve impact heeft op het gewicht!

Ontbijten bevatten vaak veel te veel suikers. Denken we bijvoorbeeld maar aan ontbijtgranen. Deze vormen van ontbijten voorziet niet in de nodige voedingsstoffen. Zo bevat een cornflakes-ontbijt niet genoeg eiwitten en vezels. (Bron: gezondheid.be)

Uiteraard is ook een te uitgebreid ontbijt geen goede keuze. Een Engels ontbijt is hier een voorbeeld van.

Hoe kan u gezonder ontbijten?

Het ontbijt is één van de belangrijkste maaltijden van de dag. Kies voor een uitgebalanceerd programma van Herbalife.

Uw lichaam verliest ‘s nachts meer dan 1 liter vocht. Logisch dus dat we onze brandstof tijdig, dus ‘ s ochtends, moeten aanvullen!

new_member_experience_day
voedingscoach_1

DE START, HET ONTBIJT:

Bij iedereen die bij ons start, staat het ontbijt centraal. Met een uitgebalanceerd ontbijt maak je een mooie/belangrijke start.

Ontbijt betekent in het Engels (‘breakfast’) letterlijk het doorbreken van het vasten (‘break the fast’) dat ‘s nachts plaatsvindt. Na ongeveer 12 uur zonder brandstof is het makkelijk in te zien waarom het ontbijt zo belangrijk is. – Je helpt het lichaam door het te voorzien van de energie die het nodig heeft om je op weg te helpen in de ochtend en gedurende de dag!

Jouw resultaat begint dus waarschijnlijk ook bij een uitgebalanceerd ontbijt. Wij laten je een goed en lekker ontbijt ervaren. Wat ervoor zal zorgen dat jij je dag energiek kunt beginnen. En zo zien wij in de praktijk dat door deze belangrijke, maar relatief kleine aanpassing al veel positieve veranderingen kunt ervaren.

Mogelijke doelstellingen

  • een paar maatjes minder
  • blijvend afslanken
  • minder afhankelijk van suikers gedurende de dag
  • betere opbouw van spiermassa
  • aankomeneen paar kilo’s minder
  • of gewoon sneller en gezonder de deur uit

Staat jouw doel hier niet bij, geen probleem, dit zijn maar voorbeelden van resultaten die er zijn behaald. Wil jij weten of Herbalife voeding iets voor jou kan doen?. Maak dan gewoon een afspraak voor een vrijblijvende “ FITCHECK” . Dan kijken we samen wat wij voor jou kunnen doen. Meld je aan via de knop hieronder

VERDER EETPLAN:

Vanuit de Fitcheck gaan we samen kijken hoe we een passend eetplan voor jou kunnen maken. Daarbij kijken we samen met jou wat het beste bij jou past met als doel optimaal resultaat voor jou! Dit alles wordt ondersteund met de Herbalife voeding en de dingen die jij lekker vindt!

Om je te inspireren, kijk hier eens hoe een dag er qua maaltijden uit kan zien:

voedingscoach_3

Hoe ziet het Herbalife eetdagboek eruit?

Een voorbeeld dag

Ontbijt
Een heerlijke chocolade shake met melk/yoghurt

Tussendoor
Een frisse appel of een ander stuk fruit

Lunch
Een lekkere salade

Tussendoor
Een schaaltje aardbeien of een handje noten

Avondeten
Gebakken zalmfilet met frisse salade