Afslanken

Afslanken hoeft niet moeilijk te zijn …

… als je lichaam alle voedingsstoffen binnen krijgt.

 

Wij zorgen voor een plan waarbij je blijvend afslankt, en zorgen er voor dat het voor jou vol te houden is.

 

Zo kun je op een gezonde manier afslanken zonder dat het een dieet is!

 

Bij Herbalife denken veel mensen aan dat het dieet alleen bestaat uit het drinken van shakes. Gelukkig is dat een misverstand! ….Er zijn diverse manieren waarop je kunt afslanken. Maar wat je wil, is afslanken in plaats van afvallen.

Afslanken hoeft niet moeilijk te zijn
Afslanken met Herbalife

Wij gaan niet diëten

Daarnaast hebben veel mensen zelf ook al het een en ander geprobeerd. Vaak zijn dat diëten die veel voedingsmiddelen verbieden ( denk aan suikers, koolhydraten, vetten). Dat houd je niet lang vol omdat je lichaam dat gaat missen.

 

De afslankmethodes waarbij je maar weinig calorieën mag eten, is volgens sommigen ook een manier. Tijdelijk kun je zo’n laag calorieën dieet wel volhouden, maar er komt een punt waarop het lichaam gaat schreeuwen om energie/voeding en je het gewonnen resultaat er weer helemaal bij eet. Dat is niet jouw schuld, maar een logisch gevolg van het dieet.

Te weinig calorieën voor jouw lichaam werkt op de lange termijn niet.

Om optimaal profijt te halen uit jouw healthy lifestyle en lifestyle fitness, doe je er goed aan deze tips in acht te houden:

Afslanken met gerichte voeding

Jij gaat aan de slag voor een passend eetpatroon. Je laat je door de gerichte voeding die wij adviseren ondersteunen in je eetritme. Dit gaat er voor zorgen dat je je lichaam optimaal gaat voeden. We gaan je lijf voorzien van vitaliteit. En zo gaan werken aan een eetpatroon dat er voor gaat zorgen dat jouw “motor” weer gaat branden. En dit maakt precies het verschil!

Om blijvend resultaat te behalen wil je je (vet)reserves aanspreken, en verbranden om te kunnen afvoeren. Zie het maar als een kampvuur, Als je zorgt voor voldoende hout, blijft het vuur branden! Dat is wat wij willen bereiken! Je krijgt van ons diverse tips voor passende eetmomenten en keuzes. Laat je ook inspireren door onze recepten. En je zult merken dat je juist weer meer mag eten, mits je het juiste kiest… En dat is onze taak.

Wij zullen er alles aan doen om jou op een vitale manier te laten afslanken. Met een gezond eetpatroon, waarin jij de goeie keuzes maakt. Zo boek je blijvend resultaat en bewustwording. Dan kan je de voeding van Herbalife als ondersteuning gebruiken, wat er voor zorgt dat jouw lichaam optimaal gevoed is. We integreren het in jouw eetpatroon. Zo slank je af op een manier die bij jou past!

Pure Lifestyle

Resultaten

1
3
2
4
21 day challenge n resultaat
21 day challenge m resultaat
21 day challenge b resultaat
21 day challenge b resultaat 2
Deborah Aerts Testimonial
21 day challenge d resultaat
21 Day Challenge 2020

21 Day Challenge

Zin in jouw lichaam te resetten? Snak je naar een gezonde levensstijl, heb je als doel af te slanken? Wij kunnen jou hierbij helpen! Onze 21 day Challenge is een veilig én effectieve manier die je zal helpen om gezonde(re) eetgewoontes aan te leren en jou te helpen positieve veranderingen in jouw leven te brengen.

Doe mee met onze 21 Day Challenge

Fit 4 Life Plan

FIT4LIFE PLAN

Zou je graag aan jezelf willen werken door je lichaam en leefstijl te verbeteren? Wil jij meer energie, jezelf fitter voelen, wat kilo’s kwijt of misschien zelfs wat kilo’s erbij?

Bekijk hier ons Fit 4 Life Plan...

Online Workouts Mindset

Gratis Online Workouts

Gratis Online Workouts voor iedereen die wil meedoen. Onze Online Workouts zijn voor zowel mannen als vrouwen, van beginners tot gevorderden. Ideaal om thuis te sporten tijdens de huidige lockdownperiode.

Meer informatie over onze online workouts