Gezond afvallen met de juiste voeding en sport

Met Mindset.online val je op een gezonde manier af. Wij combineren gezonde voeding met effectieve workouts voor thuis om blijvend af te vallen.

Bewezen resultaat | Sport waar en wanneer jij wil | Gratis online workouts

Gezond afvallen met schema’s voor voeding en sport.

Gezond afvallen doe je door minder en gezonder te eten en meer te bewegen. Dat klinkt simpel, maar is in de praktijk best lastig. Want wat is gezond eten, wat zijn goede oefeningen om af te vallen, en hoe houd je dit allemaal vol? Wij  helpen je graag om op een gezonde manier gewicht te verliezen. Wij bieden jou toegang tot gratis online workouts, gezonde voedingsschema’s en afvaltips, waardoor je niet alleen bezig bent met afvallen, maar je je hele lifestyle verbetert.

Wat is ongezond afvallen?

Als gezond afvallen bestaat, moet er dus ook zoiets zijn als ongezond afvallen. Wanneer je besluit vrijwel niets meer te eten, verlies je bijvoorbeeld ook gewicht. Bij dit soort crashdiëten is het echter de vraag of je wel alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt, en is de kans groot dat je je slap en lusteloos gaat voelen en je minder goed kunt concentreren. Hierdoor val je snel terug in je oude patroon en zitten de kilo’s die je bent kwijtgeraakt er net zo snel weer aan: dit is het bekende jojo-effect. Een ander risico van ongezond afvallen is dat je door slechte voeding niet alleen lichaamsvet kwijt raakt, maar ook spiermassa.

Gezond afvallen

Gezonde voeding eten en afvallen

De juiste voeding is dus cruciaal om blijvend af te vallen. Om je schema langere tijd vol te kunnen houden, is het belangrijk om in een rustig en gezond tempo af te vallen. Een gemiddelde man heeft per dag ongeveer 2500 calorieën nodig, een vrouw 2000. Wanneer je dit aantal beperkt tot respectievelijk 1700 en 1500, zal je lichaam overtollig lichaamsvet gaan verbranden. Bijna net zo belangrijk is dat je de calorieën die je wél inneemt, uit gezonde voeding haalt. Met onze voedingsschema’s kanje erop vertrouwen dat je dagelijks alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft om te functioneren. Daarnaast kan je altijd op ons besloten Facebook groep terecht voor voedingstips en inspirerende kookvideo’s.

Beweging: fundamenteel bij gezond afslanken

Meer sporten en bewegen is cruciaal als je op een gezonde en aangename manier wilt afvallen. Met sporten verbrand je extra calorieën, waardoor je sneller resultaat zult bemerken en minder afhankelijk bent van je dieet. Met krachtoefeningen kun je lichaamsvet bovendien omzetten in spiermassa, waardoor je je snel fitter en strakker voelt. Een bijkomend voordeel is dat spieren meer energie gebruiken dan vet, zodat je ook in rust meer calorieën verbrandt. Daarom zijn onze workouts om af te vallen veelal korte, intensieve workouts waarin de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. 

Klaar om samen jouw doel te behalen?

21 Day Challenge 2020

21 Day Challenge

Zin in jouw lichaam te resetten? Snak je naar een gezonde levensstijl, heb je als doel af te slanken? Wij kunnen jou hierbij helpen! Onze 21 day Challenge is een veilig én effectieve manier die je zal helpen om gezonde(re) eetgewoontes aan te leren en jou te helpen positieve veranderingen in jouw leven te brengen.

Doe mee met onze 21 Day Challenge

Fit 4 Life Plan

FIT4LIFE PLAN

Zou je graag aan jezelf willen werken door je lichaam en leefstijl te verbeteren? Wil jij meer energie, jezelf fitter voelen, wat kilo’s kwijt of misschien zelfs wat kilo’s erbij?

Bekijk hier ons Fit 4 Life Plan...

Online Workouts Mindset

Gratis Online Workouts

Gratis Online Workouts voor iedereen die wil meedoen. Onze Online Workouts zijn voor zowel mannen als vrouwen, van beginners tot gevorderden. Ideaal om thuis te sporten tijdens de huidige lockdownperiode.

Meer informatie over onze online workouts