OVER ONS / OVER MIJ

HOI, IK BEN DEBORAH

Hoi hoi, mag ik je even wat vragen? Ik werk van thuis uit en vraag elke dag willekeurig aan enkele mensen die me aanspreken op Instagram of ik ze een mooie business opportuniteit mag aanbieden.

Wij informeren mensen omtrent voeding, beweging, mindset en community.
Zo ben ik 4 jaar geleden gestart met deze opportuniteit vanuit passie en enthousiasme voor beweging en voeding maar ook omdat ik op zoek was naar meer vrije tijd, meer kunnen reizen, fun, positiviteit en financiële onafhankelijkheid. 

We werken met een groot team en hebben, sinds enkele weken, alles omgezet van offline naar online activiteiten zoals online workouts (yoga, HIIT training, powerdance, bootcamp), alsook nutrition class, cooking class, 21 day challenges,…. Hiermee hebben wij ook de mogelijk om iets uit te bouwen in het buitenland en dit in maar liefst 94 landen.

Is jouw interesse gewekt, sta je wel open voor een uitdaging en/of is een extra centje welkom, dan stel ik je voor om woensdag om 20 uur onze online info sessie eens bij te wonen. Uiteraard is dit gratis en vrijblijvend.

Mag ik je hiervoor de link geven?
Groetjes Deborah

Wie ik ben

Hallo!

Laat ik mij even voorstellen.
Mijn naam is Deborah, oprichtster van Mindset.online.

Ik ben een gediplomeerd gezondheids- en wellnesscoach. Mijn missie is om personen zoals jij te helpen met jouw fitnessdoelen, met jouw voeding en jou een positieve mindset bij te brengen.

Ik begeleid mensen die open staan om een permanente wijziging aan te brengen in hun leven, om eindelijk hun fitnessdoelen te bereiken en een gezondere levensstijl te creëren die de algehele gezondheid verbetert. Of mooi gezegd; – A Healthy Active Lifestyle –.

Of je nu overgewicht hebt, lichaamsvet wil verliezen, spiermassa wil opbouwen, jouw energie wil verhogen of een gezonde levensstijl wil behouden, ik ben hier om jou te ondersteunen tijdens deze transformatie.

SAMEN kunnen wij JOUW doelen behalen.

Eind 2016 besloot ik dat genoeg genoeg was, ik wilde controle over mijn leven, mijn eetgewoonten en hoe ik me in het algemeen voelde.

Deborah

Founder Mindset.online, Mindset.online

Slider Debje

COACH DEBORAH

Ik hecht veel belang aan het helpen van anderen hun levensstijl.

Wat ik doe is simpel; Ik leer mensen over de hele wereld over goede voeding en inspireer hen om een gezonde en actieve levensstijl te leiden. Ik stel hen ook de zakelijke mogelijkheid voor die ons bedrijf kan bieden. Mijn doel is om je hopelijk te inspireren en te motiveren om beter, gelukkiger en gezonder te worden.

Ik hoop dat je geniet van mijn site waar je veel nuttige tips en mogelijkheden kan terugvinden.

Ik kijk ernaar uit om jou te kunnen helpen!

Hoe het begon
Mijn verhaal begon in 2016.

Het belang van voeding stond niet op mijn prioriteiten lijst waardoor mijn maaltijden destijds vooral bestonden uit voeding met lege calorieën. Hierdoor was mijn energiepeil steeds ondermaats, kampte ik met problemen zoals constipatie, opgeblazen gevoel en had ik regelmatig dipjes doorheen de dag.

… toen is Herbalife op mijn pad gekomen.

Ik ben gestart op het ontbijt met als gevolg dat ik na enkele dagen meer energie kreeg en al snel veel minder last van constipatie en een opgeblazen gevoel had. Wooow, wat een wereld van verschil! ????
Gaandeweg leerde ik wat mijn lichaam nodig had om goed te kunnen functioneren en ben ik meer en meer producten van Herbalife gaan gebruiken.

Dit gevoel wil ik iedereen laten ervaren! Hierdoor ben ik mensen gaan begeleiden om ook hen aan te leren wat hun lichaam nodig heeft en samen mee hun doelen te bereiken.

Een sportmoment staat minstens 3 keer per week op mijn programma. Functional training en onze wekelijkse fitfight horen hier zeker bij. Daarnaast las ik een wandel- of loopmoment in en tijdens de zomer kan ik mij ontspannen op het tennisveld.

Diploma Personal Coach

Voor na foto(s van klant / Testimonials

Herschrijven

Mijn persoonlijke resultaten

Toen ik contact opnam met mijn coach, gaf ik haar mijn gezondheidsdoelen. Ik wilde afvallen, mijn vetpercentage verlagen en het kunnen handhaven. Ik vulde de gratis gezondheidsevaluatie in en ze begon me met een snelstartprogramma om te proberen. In de eerste week voelde ik me lichter, gereinigd en vol energie! Dat niet alleen, maar ik beperkte mezelf niet met eten, omdat het maaltijdplan zeer evenwichtig was. Ik had elke ochtend mijn koekjes en slagroom bij het ontbijt, waarvan ik niet kon geloven dat iets dat naar ijs smaakte resultaten opleverde. Ik had twee eiwitsnacks, een volledig uitgebalanceerde maaltijd en mijn shake ‘s nachts weer. Ik had 5-6 maaltijden per dag (meer dan ik eerder had gegeten) en afvallen! woohoo! Ik was zo opgewonden om na verloop van tijd meer resultaten te zien. Hier zijn mijn resultaten in slechts 1 maand!

Deborah Aerts Banner

 

Mindset.online is een community die opgericht om samen te werken aan onze fitnessdoelen en onze financiële doelen. Wij zijn een krachtig team dat toegewijd is anderen te helpen de BESTE versies van zichzelf te worden zowel fysiek, mentaal als financieel.

(Te herschrijvenn)

We komen allemaal uit verschillende lagen van de bevolking, verschillende achtergronden, verschillende opvoeding, maar we hebben allemaal één ding gemeen, we weten dat we meer verdienen, we zijn ruimdenkend en hebben een andere manier van denken en werken gevonden. We werken vanuit onze mobiele telefoons, in onze vrije tijd om de levensstijl en vrijheid te creëren die we willen.

Gezondheid, familie en anderen helpen zijn allemaal passies van ons en we begrijpen hoe belangrijk het is om onszelf te omringen met gelijkgestemde vrouwen die ons steunen, ons aanmoedigen en elkaar steunen. We zijn altijd op zoek om onze FitBoss Tribe te laten groeien en we houden ervan nieuwe mensen te begeleiden om hun bedrijf te laten groeien. Als u op zoek bent naar extra inkomsten in uw vrije tijd (zelfs als dat slechts 30 minuten per dag is) en geïnteresseerd bent in het laten groeien van een nevenbedrijf door gebruik te maken van sociale media en graag anderen helpt, dan zou u een perfecte pasvorm kunnen zijn!

Klik hier voor meer informatie.

 

Teamfoto

Testimonial Slider

Bekijk mijn coaching programma’s ….

Bekijk onze activiteiten