Spiermassa opbouwen

Wil jij Spiermassa Opbouwen?

Spiermassa opbouwen met gezonde voeding

Spiermassa opbouwen is over het algemeen moeilijker dan afslanken. Het heeft veel meer tijd nodig dan afslanken. Mensen die willen aankomen willen dat graag in spiermassa. Dat is namelijk het gezondste en het beste voor je gezondheid. Iedereen is gebaat bij een gezond vetpercentage. Voor mensen die willen aankomen ligt ook daar de winst. Dat houdt in dat je geleidelijk kunt spiermassa kan opbouwen. Spieren groeien minder snel dan vet. Teveel vet is namelijk ook weer niet goed, maar te weinig ook zeker niet.

 

Spiermassa opbouwen . Hoe doen we dat?

Spiermassa opbouwen met Herbalife
Fit 4 Life Plan

Spiermassa opbouwen. Hoe doe je dat?

Daarnaast hebben veel mensen zelf ook al het een en ander geprobeerd. Vaak zijn dat diëten die veel voedingsmiddelen verbieden ( denk aan suikers, koolhydraten, vetten). Dat houd je niet lang vol omdat je lichaam dat gaat missen.

 

De afslankmethodes waarbij je maar weinig calorieën mag eten, is volgens sommigen ook een manier. Tijdelijk kun je zo’n laag calorieën dieet wel volhouden, maar er komt een punt waarop het lichaam gaat schreeuwen om energie/voeding en je het gewonnen resultaat er weer helemaal bij eet. Dat is niet jouw schuld, maar een logisch gevolg van het dieet.

Is dit voedingsschema voor iedereen die wil spiermassa aankomen?

Fit 4 Life Plan om spiermassa bij te komen.

Mensen die spiermassa willen opbouwen, hebben dikwijls al vanalles geprobeerd maar het niet werkt. Er bestaat de mogelijkheid dat er een opnameprobleem is in het lichaam. Door een ongezonde eet- en leefstijl zijn de darmen sterk vervuild geraakt. Voeding kan dan daardoor niet meer goed worden opgenomen. Daardoor raak je steeds meer ondervoed. Vaak kunnen deze mensen “eten als brugman” en er gebeurt niks met hun gewicht. Het is ook merkbaar in je energieniveau. Je voelt je vaak niet zoals je zouden willen.

Ons Fit 4 Life Plan is voor iedereen geschikt. Iedereen is anders, dus iedereen heeft een ander voedingsschema. Helemaal bij opbouwen van spiermassa is het van belang dat niet zomaar een standaardschema overneemt. Je weet namelijk niet of het wel een goed schema is voor je lichaam. Wij maken daarom graag een schema voor je op maat zodat je gericht en gezond kunt aankomen.

Neem contact op via het formulier, mail, whatsapp of Facebook. Ons doel is jou helpen op een gezonde manier spiermassa op te bouwen.

Pure Lifestyle
21 Day Challenge 2020

21 Day Challenge

Zin in jouw lichaam te resetten? Snak je naar een gezonde levensstijl, heb je als doel af te slanken? Wij kunnen jou hierbij helpen! Onze 21 day Challenge is een veilig én effectieve manier die je zal helpen om gezonde(re) eetgewoontes aan te leren en jou te helpen positieve veranderingen in jouw leven te brengen.

Doe mee met onze 21 Day Challenge

Fit 4 Life Plan

FIT4LIFE PLAN

Zou je graag aan jezelf willen werken door je lichaam en leefstijl te verbeteren? Wil jij meer energie, jezelf fitter voelen, wat kilo’s kwijt of misschien zelfs wat kilo’s erbij?

Bekijk hier ons Fit 4 Life Plan...

Online Workouts Mindset

Gratis Online Workouts

Gratis Online Workouts voor iedereen die wil meedoen. Onze Online Workouts zijn voor zowel mannen als vrouwen, van beginners tot gevorderden. Ideaal om thuis te sporten tijdens de huidige lockdownperiode.

Meer informatie over onze online workouts