Netwerkmarketing: thuiswerk met veel voordelen

Volg vrijblijvend onze bedrijfspresentatie

Hoe werkt netwerkmarketing of MLM?

In de traditionele distributie wordt er een hele weg afgelegd eer een product of dienst van de producent tot bij de consument geraakt. Er zijn meerdere tussenstappen zoals transport, groothandel, kleinhandel, verkoper…Ieder moet betaald worden. Daarbij de reclamekosten. Al die kosten betaalt uiteindelijk de consument of klant. Iets dat de producent 10 euro kost om te maken zal dan de klant misschien wel 100 euro kosten. Netwerkmarketing of Multi level marketing is een distributiesysteem dat al die tussenstappen uitsluit. Een product komt bijna rechtstreeks bij de consument terecht. Meestal is er een verdeler of distributeur, doch veelal is er de mogelijkheid om rechtstreeks bij de producent te kopen aan korting.

Men gaat dus via een netwerk van distributeurs de klant benaderen. Mond aan mond reclame is grote troef bij netwerkmarketing. Dat doen we dagelijks, zelfs van kinds af. Zijn we tevreden over iets dan vertellen we dat voort aan kennissen, collega’s enz…Wij zorgen dus voor de reclame uit eigen ervaringen of resultaten met iets. Heb je ergens heel goed gegeten in een restaurant, niet duur en goede bediening, dan zal je dat doorvertellen, waardoor anderen ook in dat restaurant gaan eten. De uitbater van dat restaurant heeft een grotere omzet, maar zal jou hiervoor niet betalen. Netwerkmarketingbedrijven doen dit wel. Door gewoon je eigen ervaringen te delen met anderen, wat we sowieso doen, kan je geld verdienen met Multilevel marketing. Door anderen hetzelfde te leren doen heb je een bijverdienste met passief inkomen.

Netwerkmarketing voor een residueel inkomen?

Bekijk hier de presentatie.

 

Bijverdiensten met MLM heeft zijn voordelen. Wil je een kleine bijverdienste, dat kan. Wil je financieel onafhankelijk worden, dat kan ook. Aan netwerkmarketing doen biedt een actief en passief inkomen op. Je kan netwerk marketing van thuis uit doen, wat nog meer voordelen geeft.
Het actief inkomen is directe winst uit een directe verkoop. Hiermee kan je al een extra inkomen bijverdienen. Het passief inkomen is gebaseerd op de omzet van je eigen netwerk. Let wel, dit betekent niet dat jij het meeste verdient! Het is geen piramidesysteem. Ieder wordt beloond voor zijn eigen resultaten, zijn eigen meerwaarde die hij of zij op de markt zet met aan netwerkmarketing doen.

Een extra inkomen?

Volg vrijblijvend onze bedrijfspresentatie

Webinar play
videovideo-3